Også kjent som "Pasta Brutali"Slubbert skrev:Pølse og spaghetti m. ketchup.
"Oppskriften" har jeg jo kjent til i noen år, men i dag lærte jeg hva det heter, innlysende egentlignb skrev:Også kjent som "Pasta Brutali"Slubbert skrev:Pølse og spaghetti m. ketchup.
cybervision_ skrev:2 skiver med makrell i tomat. Fruen er ute på vift idag....
Kanskje jeg tester dette på en dag. Så interessant ut. ;DFallenA skrev:Chicken Cacciatore - Hunter's Chicken Stew
Jøss, finnes det de som slipper det svake kjøkken-kjønn til grytene og komfyren.gismo skrev:Det ble en hjemmebakt pizza i dag
Fruen sin er dødsgod
fiskeboller av god kvalitet i hvit karrisaus og tyttebærsyltetøy kan være ganske digg gjort riktig.Tubesnake skrev:Fiskeboller
Joda, det ble ikke så verst allikevel. Grove fiskeboller med purreløk, hvit saus med gressløk,gulrot, baconbiter og reker.ErosLoveking skrev:fiskeboller av god kvalitet i hvit karrisaus og tyttebærsyltetøy kan være ganske digg gjort riktig.Tubesnake skrev:Fiskeboller
(husk muskatnøtt for den ekstra gode fyldige smaken på sausen)
Vet ikke om det er en almenn betegnelse, men en svensk studiekompis av meg spiste mye pasta med ketchup. Italienerene som bodde i samme studentbolig kalte retten hans konsekvent "Pasta Brutali" og kunne ikke begripe at noen kunne spise noe slikt.Burnt_Island skrev:"Oppskriften" har jeg jo kjent til i noen år, men i dag lærte jeg hva det heter, innlysende egentlig
Samme her.gismo skrev:Det ble en hjemmebakt pizza i dag
Fruen sin er dødsgod
Forslag til variasjon - junkfoodpizza v. 2.0Espen R skrev:Fyll:
- løk hakket og surret i smør/olivenolje
- kjøttdeig
- noe Heinz sundried tomatosaus
- litt Idun premium ketchup
- bittelitt sweet chilisaus
- vann
- pizzakrydder
- salt/pepper
- et par friske tomater som er grovhakket
- surres i 5 minutter
toppes med Tine pizzaost og inn i ovnen
nordnorsk husmannspizza!
Takk for tipset. Sikkert veldig god. Dessverre er det ganske skjelden jeg har ferske krydderurter. De dauer etterhvert.nb skrev:Forslag til variasjon - junkfoodpizza v. 2.0Espen R skrev:Fyll:
- løk hakket og surret i smør/olivenolje
- kjøttdeig
- noe Heinz sundried tomatosaus
- litt Idun premium ketchup
- bittelitt sweet chilisaus
- vann
- pizzakrydder
- salt/pepper
- et par friske tomater som er grovhakket
- surres i 5 minutter
toppes med Tine pizzaost og inn i ovnen
nordnorsk husmannspizza!
Brun kjøtt/kjøttdeig og stek Bacon
Surr løk og hvitløk
En dæsj rødvin og kok inn
Kjøttkraft, spesielt om kjøttdeig er brukt
en boks hermetiske tomater
En dæsj tomatpure
Mye oregano
Fersk basilikum
En kvast timian i mens det putrer
Salt & pepper
En hakket ansjonsfilet om du føler for det
Mozarella/Parmesan/Jarslberg (om du vil ha en norsk vri på det)
Blåmuggost eller Gorgonzola funker også bra
Sorte oliven skader ikke
Hint: Husk å vanne de Men ja, de dauer etter hvert de sakene der. Basilikum går det såpass mye av at de lever lenge nok, persilleblader, rosmarin, koriander og timian fryser jeg som regel, de beholder mesteparten av smaken, og skal det i en guffe så har det ikke så mye å si. Fersk basilikum er bra for estetikken i pasta/pizza-saker synest jeg, i tillegg til at det selvsagt smaker veldig godt.Espen R skrev:Takk for tipset. Sikkert veldig god. Dessverre er det ganske skjelden jeg har ferske krydderurter. De dauer etterhvert.
Bruker av og til et par hvitløkbåter i fyllet.