M

Mark Levinson No 27.5 Reservert annonse

Status
Denne annonsen er utgått.
Effektforsterker
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Rogaland
Pris
Kr 7.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 179234
Selger en Mark Levinson 27.5 effektforsterker.

Denne har stått ubrukt de siste 4 år grunnet at jeg ikke har et møbel som klarer å svelge den, ei heller høyttalere som er verdt å koble den opp til. Nå er det på tide å selge den videre til neste heldige eier, fremfor at den samler støv hos meg.

MERK: Det er en periodisk skurring i den ene kanalen, har notert meg at dette skjer som regel etter en stund, og sist jeg koblet den opp laget den ingen skurring i en ukes tid før den begynte igjen. Selges derfor billig. Ekstremt mye forsterker for pengene for den som ønsker å enten leve med den periodiske feilen eller svinge loddebolten og teste selv. On/Off Service har hatt den inne til sjekk og ikke kunnet påvise noe galt. Jeg kobler selvsagt opp denn som effekt i anlegget for å demonstrere at den fungerer.

Forsterkeren er oppgitt til 2x100 watt i 8 ohm, men de som kjenner denne generasjonen av Mark vet at dette er svært konservativt. Denne drar i gang det meste. Lydprofilen i denne generasjon ML er raffinert og elegant, heller mot det mørke og rolige.

Denne saken veier rundt 30 kg, så den må hentes. Original emballasje har jeg enda. Jeg tror at kvitteringen finnes oppi emballasjen, men det kan være denne har forsvunnet i flytting og rengjøring. Den er uansett av lite interesse med tanke på garantier og denslags vil jeg tro. Forsterkeren er forøvrig straks 25 år gammel, produsert i 1993.

Interessenter bes sende SMS, eller sende melding via Hifisentralens system, da jeg ofte ikke kan ta telefonen.

Informasjon om bruker

.Marcus
Hi-Fi freak
Torget karakterer
Vurderinger
Medlem siden
Topp Bunn