M

Sonus Faber Guarneri Homage Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
Stativhøyttalere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Rogaland
Pris
Kr 22.000
Kjøpt av
Mr500
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 85189
Ny pris: 22.000,-

----

Det er med tungt hjerte jeg nå legger disse fantastiske høyttalerne ut for salg.


Dette er høyttalerne jeg skulle ha "resten av livet," men har konkludert med at planløsningen i min kommende bolig ikke viser disse kreasjonene den nødvendige respekten de fortjener. Jeg har heller ikke klart å prioritere tid til å få benyttet meg av høyttalerne i det siste, og vil mye heller at de finner vei til et nytt hjem fremfor at de skal stå her hos meg og støve bort.

Med hånden på hjertet etter 5 år som deltidsansatt i hifibransjen, har jeg ikke kommet over høyttalere som jeg heller ville ha. Det er noe helt spesielt med disse to-veis høyttalerkonstrusjonene av den nå dessverre avdøde Franco Serblin. For en som foretrekker å høre på musikk fremfor å høre på anlegget, har disse høyttalerne levert gode stunder på rekke og rad. Her er det god og varm klang som gjelder. Noe bassmonster er det derimot ikke, men jeg antar de som er interesserte i å handle slike høyttalere er inneforstått med at det ikke er verdens beste partyhøyttaler.

Vennligst noter at søylenes baser ikke er 100% perfekte. De som eide høyttalerne før meg har nok vært noe uheldig ved flytting og kakket borti noe, slik at det finnes noen skader her. Ellers er det også en form for "ghosting" i toppen av den ene høyttaleren, som så vidt meg bekjent er en konsekvens av for kort tørkeperiode for treverket under produksjon. Etter min mening er ikke dette til sjenanse, men smaken er som baken. De karakteristiske strengegitterne følger også med, men disse har blitt særdeles slappe med årenes gang. For min del var det aldri aktuelt å bruke disse allikevel, da de har et reelt bidrag til frekvensgangen som kanskje ikke er ønskelig.

Jeg skulle gjerne vært behjelpelig med transport, men jeg har dessverre gått til innkjøp av en svært lite praktisk gammel sedan, hvor baksetet ikke kan legges ned. Som en konsekvens av dette har jeg ikke nubbesjangs til å få stuet inn høyttalere og søyler, og høyttalerne må følgelig hentes i Stavanger. Ønsker kjøper å for eksempel sende budbil skjer dette naturligvis fullt og helt for kjøpers risiko, og etter pengene er trygt plassert på selgers konto. Jeg synes derimot at å få demonstrert at høyttalerne fungerer ved henting er det ryddigste for begge parter.

Ellers har jeg knipset noen bilder som finnes her: http://imgur.com/a/SXIBJ Bildene viser blant annet de nevnte skadene og spøkelset på den ene høyttaleren.


Vennligst ta kontakt pr. mail.

Informasjon om bruker

.Marcus
Hi-Fi freak
Torget karakterer
Vurderinger
Medlem siden
Topp Bunn