Nyhet fra Aurender!
CD-ripper med 2 stk 4 eller 8TB harddisker. ACS10 er en komplett streamer med USB 2.0 digital lydutgang og fungerer i tillegg som eksternt musikkbibliotek for andre Aurender spillere. Les mer på våre nettsider.

ACS-10 forventes til lager i løpet av oktober
Pris kr 59.995 for 2x8TB, 64.995 for 2x8TB

Navn:      ACS_10_HFS.jpg
Visninger: 728
Størrelse: 27.7 Kb

Aurender ACS10 har enkel og automatisert CD-ripping i kombinasjon med innebygget harddisk og har integrert Tidal, Spotify Connect, Qobuz og AirPlay.

CD-ripping - Harddisk
Aurender har en svært enkel og funksjonell rippefunksjon som automatisk søker opp og lagrer alt av meta-data, bilder og annen albuminformasjon. Metadata kan enkelt editeres via egen app. CD-plater lagres i Flac, WAV eller AIIF. ACS10 leveres med doble WD Enterprise Grade harddisker som enten konfigureres i Raid (speiling) for maksimal sikkerhet eller i parallell for størst mulig datakapasitet - ekstern backup anbefales.

Eksternt musikkbibliotek
Spilleren fungerer som en ekstern harddisk for andre Aurender-spillere med sømløs integrasjon mot lokalt lagret musikk. Ved hjelp av et eget Smart Collect program slås bibliotekene sammen, synkroniseres og dublikater fjernes. Aurender´s unike Conductor app gir en opplevelse av ett bibliotek, uavhengig av om musikken er lagret lokalt eller på ACS10.

Spilleren har innebygget UPS som sikrer spilleren ved strømbrudd og forhindrer skade på hard-disker og elektronikk.

ASC10 spiller alt av kjente fil-formater inkludert MQA, DSD (256 DoP, Native DSD opp til 512) og høyoppløselige filer med opptil 32bit /786kHz oppløsning – alt samlet på ett musikkbibliotek med samme brukergrensesnitt.