Endpoint Audio

Butikk Bricasti M1

D/a konverter
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Vestfold
Pris
Kr 99.900
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 227742
Selv om dagens pris i USA er 9900 USD + Moms så holder vi fremdeles prisene enn så lenge. Vi håper at dette vil normalisere seg.
Dette er et gjennomtenkt og velprøvd high end merke som man bør ta med i beregningen for å få det beste ut av ethvert digitalt medie.
Ønsker du at din digitale musikk skal låte så bra som mulig så anbefaler jeg deg å lytte til Bricasti sine dac?er.
Dette er en av markedets superDAC'er som virkelig skiller seg ut. Bricasti M1 er rangert Klasse A+ i stereophile og en av de beste dac'ene du kan få uansett prisklasse. Den står seg mot dacer i langt høyere prisklasser og kan brukes som forforsterker i digitale oppsett. "The M1 is one of the best DACs available on the market at any price." ? Ed Momkus "The Bricasti Design M1 DAC belongs in my top ranking of DACs that I have had the pleasure to review." ? Steven Blaskin "Bricasti Design's M1 is a Class A+ digital processor...Enthusiastically recommended." ? John Atkinson osv osv. Vi har en god gruppe med fornøyde Bricasti eiere i landet, og tilbakemeldingene vi har fått er strålende. Bruker du et heldigitalt oppsett så erstatter denne forforsterkeren siden denne har volumkontroll.

Priser er: M1 standard 99.990,- / SE Versjon 112.990,- / LE Versjon 169.000,-
Prisene på M21 og M12 er 179.000,- for standard versjon og 199.000,- for platinum versjon.

Informasjon om bruker

Endpoint Audio
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (24)
Medlem siden

Andre annonser av Endpoint Audio

Topp Bunn