Gjallarhorn Audio

Butikk Clearaudio Performance DC (demo)

Status
Denne annonsen er utgått.
Platespilllere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Østfold
Pris
Kr 23.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 227596
Vi selger en demobrukt Performance DC platespiller fra Clearaudio. Det er tale om et relativt nytt demoprodukt som ble kjøpt inn i slutten av juli 2019. Enheten som selges er med plint og ramme i sølv finish og tallerken i akryl, samt en Satisfy Kardan tonearm i sølvfarget karbonfiber.

Vi kan tilby en ekstra god pris på PU fra Clearaudio om denne kjøpes sammen med demovaren som selges her. Ved kjøp av PU hos oss, så vil vi i tillegg kunne levere platespilleren ferdig satt opp og finjustert til perfeksjon ved bruk av det avanserte verktøyet AnalogMagik som vi er importør av. Dette gjelder for kunder som kan hente platespilleren ferdig satt opp hos oss da den ikke kan sendes ferdigmontert.

Listepris: 22425+16100 = NOK 38 525,-
Demovarepris: NOK 23 000,-

Betaling: Betales i sin helhet ved kjøp. Avbetaling er ikke mulig på denne varen da den eies av vår samarbeidspartner i Moss.

Frakt: Gratis.

Generell info:
Performance DC gir deg en smak av hva high-end har å by på. Plinten er en sandwich-konstruksjon for forbedret resonanskontroll. Tallerkenen er laget av 40 mm tykk POM eller akryl (valgfritt) og hviler på et CMG (Clearaudio Magnetic Bearing) spindellager. Det hele drives av et flatt belte koblet til en DC-motor med høy presisjon.

Produktside
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Gjallarhorn Audio
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (87)
Medlem siden

Andre annonser av Gjallarhorn Audio

Topp Bunn