J

Butikk DEMOKUPP: in-akustik AIR Reference LS-1204

Høyttalerkabler
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Kr 9.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 225506
In-Akustik Reference AIR LS-1204 Høyttalerkabel 2x2m demo, spar 5000,-.

Lydglede AS er norsk distributør av kabler og tilbehør fra tyske In-Akustik. Alle deres produkter er tilgjengelig for hurtig levering, men nå har vi også tatt inn litt ekstra av den kritikerroste Reference AIR LS-1204 til lager i Norge. Vi har nå både 2m og 3m tilgjengelig for umiddelbar levering. Vi anbefaler også kjøp av Reference Cable Base for å løfte kablene fra gulvet, dette har betydelig effekt på lydkvaliteten.In-akustik Reference LS-1204 AIR representerer et solid teknologisk gjennombrudd, og høyttalerkabelen har allerede rukket å høste en rekke anerkjennelser i ulike magasiner. Air-helix-strukturen brukes for å skille lederne fra hverandre og gjør det mulig å bruke luften rundt lederne som isolator. Dette gir en ekstremt lav kapasitans. Håndlaget i Tyskland.

In-akustik Reference LS-1204 AIR representerer et solid teknologisk gjennombrudd, og høyttalerkabelen har allerede rukket å høste en rekke anerkjennelser i ulike magasiner. Air-helix-strukturen brukes for å skille lederne fra hverandre og gjør det mulig å bruke luften rundt lederne som isolator. Dette gir en ekstremt lav kapasitans. Cross Link Super Speed Waveguide-teknologien sørger for at avstanden mellom de 4 lederne er optimal. Hver av lederne består igjen av 24 kobbertråder som ligger flettet rundt en PE-basert kjerne i et dobbeltlags multileder-mønster som får et ultratynt lag med beskyttende lakk. Ta en titt på nærbildene, så skjønner du raskt at dette er en påkostet kabelkonstruksjon! På utsiden har kabelen en svart PE-strømpe som både beskytter og er med på å motvirke mikrovibrasjoner i selve kabelen.

Kablene er terminert med plugger i tellurkobber-legering. Koblingen mellom plugg og leder skjer under svært høyt trykk på 1,5 tonn. På yttersiden av pluggen legges et lag med rhodium som sikrer optimal kontakt mellom kabelen og høyttaleren og forsterkeren selv etter flerfoldige gangers tilkobling. in-akustik har bevisst laget kabelen slik at en enkelt kan veksle mellom spader og bananplugger ved behov.

Lydmessig er Reference LS-1204 kjent for å spille med stort lydbilde, god dynamikk og ikke minst preget av enestående åpenhet.

Kablene er håndlaget i Tyskland. Pris per sett med to ferdigterminerte høyttalerkabler. Kontakt oss dersom du har behov for andre enn de oppgitte lengdene.

Vi oppsummerer:
Air Helix-struktur
Ekstremt lav kapasitans
Cross Link Super Speed Waveguide
4-fold Multicore
Plugger i tellurkobberlegering
Terminert med 1,5 tonns trykk for best mulig kontakt

Den observante Audiofile har kanskje allerede lagt merke til at vi tilbyr vesentlig lavere priser på det meste fra In-Akustik sammenlignet med den forrige norske distributøren, det skyldes at vi har et brennende ønske om at flest mulig skal få teste ut disse fantastiske produktene hjemme i sitt eget oppsett.

Husk at vi også har kabler i andre prisklasser.

Vi tilbyr
- 30 dagers åpent kjøp
- Fri frakt og retur
- ærlige råd og veiledning ved kjøp
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Jørgen_i_Lydglede
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (3)
Medlem siden

Andre annonser av Jørgen_i_Lydglede

Topp Bunn