Gjallarhorn Audio

Butikk Gauder Berlina RC7 MkII (demovare)

Status
Denne annonsen er utgått.
Gulvhøyttalere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Kr 210.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 227657
De utsøkte høyttalerne Gauder Akustik Berlina RC 7 er nå lansert i en ny utgave under betegnelsen Black Edition (de hvite keramiske driverne fra Accuton er nå svarte), så vår Mk2-versjon legges derfor ut for salg. Denne er med diamantdiskant og bi-wiring. Finishen er i høyverdig hvit pianolakk (klaverkvalitet). Paret er velholdt og uten bruksmerker. Berlina RC 7 er den minste gulvstående i Berlina serien. Høyttaleren er en 3 veis konstruksjon og et bassrefleksdesign (refleksportene er i bunn).

Høyttalere i den prisbelønte Berlina serien til Gauder utmerker seg med sin gode transientrespons (hurtighet) og høye oppløsning, en kombinasjon som tilfører en høy grad av realisme i musikkformidlingen. Se for øvrig vår artikkel om Berlina serien _her_.

Dagens listepris: NOK 440 000,- (m/diamantdiskant)
Demovarepris: NOK 210 000,- (p.g.a. et stort antall demohøyttalere så er total brukstid på mindre enn 200 timer!)
Garanti: 5 år
Frakt: Kan sendes i sin originalemballasje for kjøpers regning

Betaling: 14 dagers forfall eller kvartalsvis avbetaling i inntil 5 år (første forfall er da 3 måneder etter kjøp). Rentekostnaden ved avbetaling er på beskjedne 1 % av kjøpssummen pr. kvartal. Ordningen er i tillegg meget fleksibel, så det er mulig å justere perioden underveis, samt å foreta ad-hoc innbetalinger når man måtte ønske det. Dette er en finansieringstjeneste vi tilbyr selv og involverer ikke et kredittselskap.

Nøkkelinformasjon for Berlina RC 7 Mk II:
- 3-veis konstruksjon basert på et bassrefleksdesign (12. ordens system)
- Ribbebasert kabinett av MDF med akustisk demping mellom hver ribbe
- 25 mm keramisk diskant eller 20 mm diamant diskant (opsjonelt)
- Ett 173 mm keramisk mellomtoneelement
- Tre 173 mm keramiske basselementer
- Ultra bratte delefiltre (>50 dB/oktav) med komponenter fra Mundorf og IT
- Symmetriske delefiltre for mest mulig naturlig lyd og effektiv forsterkerdrift
- WBT Nextgen høyttalerterminaler (bi-wiring mot et tillegg i pris)
- Justeringsmuligheter for bass
- Frontstykke i ekte skifer
- Tykke ribber fås i høyverdig, svart eller hvit, pianolakk (ekte klaverfinish)
- Tynne ribber fås i valgfri RAL farge (send oss fargekode eller ta kontakt)
- Integrerte spikes med høydejustering

Produktside

Gauder Akustikk ble i sin nåværende form stiftet i 1997 av Dr. Roland Gauder. De var frem til 2013 kjent under navnet Isophon og deres røtter går således helt tilbake til 1929, hvilket gjør dem til en av Tysklands eldste høyttalerprodusenter.

I 2005 ble første generasjon av høyttalere med keramiske high-end elementer fra tyske Accuton (Thiel & Partner), en av verdens fremste produsenter av høyttalerelementer, lansert. Valget av Accuton drivere var nøye gjennomtenkt fra Gauder sin side. Gauder ønsket å benytte høyttalerelementer med en mest mulig korrekt transientrespons da han anså musikk for å være en serie med transienter i tid.

Og de keramiske elementene til Accuton viste i målinger en klart bedre transientrespons enn membraner basert på alternative materialer. Ulempen er at de keramiske elementene har en begrenset frekvensrespons hvor ytelsen er lineær og de må således rulles av hurtigere enn hva som er nødvendig for andre drivere for å unngå å havne i ulineært område.

Gauder begynte derfor å forske på bruken av ekstremt bratte delefiltre, og etter noen år kom de opp med et analogt, faselineært delefilter med en helning på over 50 dB/oktav (mot normalt 6 dB/oktav)! I delefiltrene benyttes det utelukkende høykvalitetsdeler fra Mundorf og Intertechnik.

Delefiltrene til Gauder er også symmetrisk bygget opp, dvs. at delefilteret virker på både pluss- og minusdelen av signalet, noe som ifølge Gauder gir en mere naturlig lyd og en snillere last for forsterkeren.

Accutons elementer har også meget gode spredningskarakteristika og det er nesten ingen målbar forskjell mellom 0 og 30 grader, hvor 0 grader er full toe-in - dette ifølge målinger publisert av tysk hi-fi presse.

Gauder har på sitt spesielle vis klart å hente frem det fulle potensialet til Accuton sine drivere, og resultatet er en meget god transientgjengivelse (p.g.a. de keramiske elementenes hurtighet) og en usedvanlig høy oppløsning (p.g.a. de ekstremt bratte delefiltrene som gir minimalt med overlapp i frekvensresponsen).

IMG_0813.JPG



Her er en showrapport fra 2016 av ingen ringere enn Jonathan Valin i The Absolute Sound (ansvarlig for omtale av 'cost no object' produkter):

Newport2016_RC7-A70.png
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Gjallarhorn Audio
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (91)
Medlem siden

Andre annonser av Gjallarhorn Audio

Topp Bunn