Gjallarhorn Audio

Butikk Gauder Vescova Black Ed. (demo)

Gulvhøyttalere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Kr 90.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 227750
Vi rydder i mengden av demohøyttalere hos oss (i alt nærmere 20 par) og legger ut for salg ett par Gauder Akustik Vescova Black Edition. Finishen er i svart pianolakk med svarte keramiske drivere fra Accuton. Paret er velholdt og uten bruksmerker. Vescova er den minste gulvstående i Keramik serien til Gauder Akustik.

Listepris: NOK 138 000,- (m/keramikkdiskant)
Demovarepris: NOK 90 000,- (p.g.a. et stort antall demohøyttalere så er total brukstid på mindre enn 50 timer!)
Garanti: 10 år!
Frakt: Gratis
Betaling: 14 dagers forfall eller kvartalsvis avbetaling i inntil 3 år (første forfall er da 3 måneder etter kjøp). Rentekostnaden ved avbetaling er på beskjedne 1 % av kjøpssummen pr. kvartal. Ordningen er i tillegg meget fleksibel, så det er mulig å justere perioden underveis. Dette er en finansieringstjeneste vi tilbyr selv og involverer ikke et kredittselskap.

Det er tale om en 2,5 veis konstruksjon som er bestykket med 2 stk 173mm (~7") keramiske mellomtone/bass elementer og 1 stk 25mm keramikkdiskant.

Endringer/oppgraderinger i forhold til tidligere versjon:
- Black Accuton drive-units
- New crossover design
- New Mundorf components in the frequency crossover
- Spike extenders
- Big WBT binding-posts in BiWiring mode

Vescova Black Edition oppnådde hele 92 poeng for sin SQ (Sound Quality) i tyske STEREO. Her er en engelsk oversettelse av omtalen:
Omtale i tyske STEREO

Basert på lytting i eget showroom, så kan vi bekrefte at disse høyttalerne evner å gjengi musikk på et meget høyt nivå. Med sin usedvanlige hurtighet og oppløsning tilfører de musikkgjengivelsen intensitet og nerve. Hurtigheten skyldes den svært gode transientresponsen til Accutons keramiske elementer, mens den ekstraordinære oppløsningen i stor grad skyldes Gauders ekstremt bratte delefiltre på 50-70 dB/oktav (mot normalt 6 dB/oktav). Det er m.a.o. en svært liten grad av overlapp mellom driverne, dvs. at hver driver bidrar til helheten kun innenfor sitt beste (lineære) område.

Vescova Black Edition er tilgjengelig for demonstrasjon i vårt showroom utenfor Asker.
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Gjallarhorn Audio
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (86)
Medlem siden

Andre annonser av Gjallarhorn Audio

Topp Bunn