Erdal Stereo

Butikk Lumin D2 Streamer/DAC

Status
Denne annonsen er utgått.
Streamer/Mediaspiller
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Hordaland
Pris
Kr 26.990
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 227388
Markedets ledende streamermerke: LUMIN! Klar for: MQA, ROON, TIDAL og SPOTIFY!

Det var Lumin som først gjorde DSD streaming tilgjengelig - og med et solid produkt som hele tiden har utviklet seg og flyttet grenser. Med en streamer fra Lumin så vil du få fullt utbytte av din egen musikk og musikk fra alle de gode streamingtjenestene.

Lumin D2 er en fantastisk elegant streamer og dac i en "boks" med en lydkvalitet som er uovertruffen. Her har du en streamer som lar deg få tilgang på all musikken din fra en NAS eller harddisk. I tillegg er Tidal og Spotify tjenester som ligger installert i appen som lar deg koble til med ditt abonnement. Ønsker du et produkt som sømløst passer inn i nær sagt alle anlegg, og som er superenkelt å sette opp, er dette streameren for deg. Lumin D2 har alt man forventer seg av et kvalitetsprodukt - og er lydmessig overlegen det meste under 30000 kr! Her er ingen skarpe kanter eller spiss, påtrengende digital lyd, her er det musikk som gjelder. Det er en grunn til at man ikke finner Lumin streamerne på bruktmarkedet.

Lumin er merket som satt streaming på tapeten og gjorde det tilgjengelig for alle. Fantastisk lyd med markedets kanskje aller beste brukervennlighet, MQA,ROON,Spotify,Tidal, Qobuz,Airplay og Internettradio.

I tillegg så utvikles det hele tiden forbedringer som gjør at Lumin holder seg i forkant av utviklingen - og dette oppgraderes automatisk via appen.

Dette er produkter man sjelden ser på bruktmarkedet, og det er nettopp fordi vi har en stor mengde fornøyde kunder!
Lumin leverer produkter som passer inn i alle oppsett, og det gjør det uproblematisk å kjøpe. Lumin har streamere i flere prisklasser, fra 27000,- og opp til 139000 kr.

Dette er virkelig et plug and play produkt som alle kan sette opp uten tidligere kunnskap om nettverkstreaming.

Til andre produkter fra LUMIN!

Informasjon om bruker

Erdal Stereo
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (29)
Medlem siden

Andre annonser av Erdal Stereo

Topp Bunn