Erdal Stereo

Butikk Luxman C-900u

Status
Denne annonsen er utgått.
Forforsterker
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Hordaland
Pris
Kr 159.999
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 230873
Luxman C-900u er Luxmans flaggskip og deler mange komponenter med C-100, cost no object. Lydmessig beholder den C-1000 sin berømte varme, fylde og glatthet og kombinerer dette med en oppløsning du kanskje ikke har hørt før.

Konstruksjonsmessig er den i ekstremklassen med en byggekvalitet som er helt upåklagelig. Selve kretsen er like overdreven, med imprementasjon av Luxmans seneste utgave av ODNF (4.0). Dette er en teknologisk løsning som til en hver tid sammenligner signalet som kommer inn og signalet som går ut av forforsterkeren. Differansen, altså enhver forvrengning, benyttes som en tilbakekobling og elimineres derfor totalt fra lydbildet. Dette er det som gjør Luxman sine forsterkere så unike og hovedårsaken til den fantastisk behagelige, men ekstremt oppløste lydgjenngivelsen.
Volumkontrollen er også hentet rett fra C-1000 og har den beskrivende betegnelsen: Luxman Electric Controlled Ultimate Attenuator 1000. Kort fortalt er dette en av markedets mest avanserte og overkonstruerte volumkontoller med fire uavhengige volumenheter bestående av en serie faste motstander. Hver enhet kontrollerer signalets voltstyrke uavhengipå hver kanal.

Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Erdal Stereo
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (29)
Medlem siden

Andre annonser av Erdal Stereo

Topp Bunn