R.E.S.

PMC MB2 SE

Gulvhøyttalere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Buskerud
Pris
Kr 159.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 229614
Det er med svært tungt hjerte jeg legger ut mine fantastiske PMC MB2 SE-høyttalere for salg. Det er de beste høyttalerne jeg har hatt i hus. De spiller med voldsom kraft, enorm dynamikk, digert lydbilde og med kjellerdyp bass og et trøkk i mellomtonen som kan få selv bassfreak-kollegaen min i Stereo+ til å glise.

Så hvorfor selge? Årsaken er at jeg kjøpte de før jeg pusset opp. Da stod de i et rom på 25 kvadratmeter. Det fungerte ypperlig. Nå har jeg halvparten, og da klarer jeg ikke å få så god kontroll på bassen som jeg ønsker (ikke minst siden jeg ikke vil bruke DSP). Nå har jeg forsøkt i over et halvt år, men jeg kommer ikke helt i mål. Jeg trenger rett og slett noe som ikke har så mye trøkk nedover, og har derfor bestemt meg for å klatre litt nedover PMC-stigen. Enten til Fact.12 Signature eller Twenty5.26i som begge har dome-mellomtonen som spiller så åpent og dynamisk at selv voksne menn kan komme til å gråte blod.

Du trenger ikke veldig stort rom for å få disse til å spille glimrende, men har du som meg et veldig lite rom, kan det bli trøbbel. Høyttalerne spiller ned til 20 hertz og PMC anbefaler fra 200 til 800 watt, men jeg har spilt med 100 rørwatt på disse med forbløffende gode resultater. Vera Audio-forsterkeren som jeg hadde til test fungerte ypperlig, så du trenger ikke forsterkere til en million kroner for å få fram magien.

Nye koster disse høyttalerne tett på 300.000 kroner.

Mine er halvannet år gamle og svært sjeldne å se på bruktbørsen. Pent behandlet, selvsagt, og i valnøtt finish som på bildet. Bildet viser mine høyttalere i mitt rom på 12,5 kvadratmeter.

Har selvsagt original emballasje, og kan eventuelt sendes for kjøpers regning og risiko.

PS. I prinsippet er dette stativhøyttalere, men de er jo såpass store og må stå på de medfølgende stativene at jeg har lagt dem i kategorien for gulvstående.

Høyttalerne er 87 x 38 x 53,5 cm store (høyde x bredde x dybde) i tillegg kommer stativene som er nesten 38 cm høye. De veier 58 kilo per stk, har åtte ohms motstand og følsomhet på 90 dB.

Se mer info her på
mb2se.jpg
PMC sine sider: https://pmc-speakers.com/products/consumer/se-passive-series/mb2-se
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

R.E.S.
Hi-Fi freak
Torget karakterer
Vurderinger (25)
Medlem siden

Andre annonser av R.E.S.

  • Ansuz Mains X
    Selges av: R.E.S.
    Kr 3.000
  • Ansuz Mainz8 X-TC
    Selges av: R.E.S.
    Kr 10.000
Topp Bunn