Liern 61

Rogue Audio Athena forforsterker

Status
Denne annonsen er utgått.
Forforsterker
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Buskerud
Pris
Kr 20.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 233756
Selger en helt strøken Rogue Audio Athena forforsterker. Leser du dette, vet du sikkert at en forforsterker må kobles til kraftforsterker for å høres i høyttalerne.

Nærmere om produktet

Rogue Athena er et high end-apparat. Den er bygget oversamme lest som referanse- og toppmodellen Hera ll. I produktserien befinner Athena seg ytelsesmessig mellom Hera og Magnum 99, og nær RP7 i den nye serien fra Rogue Audio.
Athena-en jeg selger er meget pent behandlet og har ingen synlige merker.

Beskrivelse av ytelse

Rogue Athena spiller svært transparent og gir et åpent lydbilde med stor lydscene. Den gjengir musikken meget detaljert og dynamisk. Athena kan drive enhver, god kraftforsterker, og har vært brukt sammen med Rogue Apollo og M-180monoblokker med glimrende resultat.
Athena har en såkalt gain-velger, og med den kan du variere inngangsforsterkningen i fem trinn. Sammen med volumknappen er det dermed mange muligheter for å finne lydinnstillingen du ønsker, både hva angår dynamikk og stereobilde.

Tekniske ting

Rogue Athena er bygd med tykke aluminiumsplater, med massiv front, tykke sideplater og topplate med luftespalter.
Athena er en rørbestykket forforsterker. Den bruker to stykk6H30-rør per kanal. Jeg selger den med med Electro-Harmonix 6H30PI med gullpinner. Rørene er lite brukt, gir måleresultat som nye, og vil gi spilleglede i mange år. Athena har ekstern strømforsyning, slik at rørene i apparatet ikke påvirkes av elektromagnetisk støy. Dermed blir forforsterkerens signal-støyforhold svært godt, og musikken kan tre frem uforstyrret. Standardsikringen til strømforsyningen er byttet ut med finsikring fra HiFi-Tuning.
Athena har fire RCA-innganger og én balansert XLR-inngang. Den har to XLR- og RCA-utganger. Volumkontrollen er bygd opp med trinnvise Dale Vishay motstander, som også er brukt i hele kretsdesignet. Den har Mundorf Supreme koplingskondensator av høy kvalitet. Mer informasjon finnes på Rogues nettsider.
Kom og hør!

Forforsterkeren er og blir den viktigste komponenten i et stereoanlegg, og den solide og påkostede Athena-en vil utgjøre en stor forskjell i et hvert oppsett. Må høres. Demo kan gjennomføres etter avtale.

Prisinformasjon

Min Athean kjøpte jeg ny fra forhandler PlanetSnapa i 2012.Siden 2012 er Athena prissatt til kr 67.000,-.
Markedspris på Hifishark er i samsvar med prisen jeg har satt. https://www.hifishark.com/model/rogue-audio-athena#
Mer informasjon om Rogue Athena

Rogue Audio
http://www.rogueaudio.com/Products_Athena_Front.htm

Omtale i pressen
Rogue Audio introduces exceptional new linestage | Stereophile.com https://www.stereophile.com/content/rogue-audio-introduces-exceptional-new-linestage-1
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Liern 61
Medlem
Torget karakterer
Vurderinger (26)
Medlem siden
Topp Bunn