B

Butikk SPEC RPA-W3EX

Status
Denne annonsen er utgått.
Effektforsterker
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Møre-og-Romsdal
Pris
Kr 56.500
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 227249
En demo av W3 kan selges for kr 42550. Strøken.

Beskrivelse av RSA-W3 EX stereo/mono forsterker
RPA-W3EX bygger på en grunnleggende hurtig plattform som gir veldefinert klarhet, sammen med volum og energi i mellom- og lave register. Det gir forbedret musikalitet, og kontrollerer demping av woofer til en livlig, kraftig og bunnende woofer. Dette er en forsterker som lar deg føle den sjokkerende effekten av "Firebird" eller den bankende bassen og den pulserende basstrommelen til en jazztrio. Se til slutt I denne orienteringen om SPEC sin grunnleggende tekniske og lydmessige filosofi.
Sidepanelene har isolatorer med en hybridkonfigurasjon som sandwich lønn mellom gransider. Vekten av kroppen flyter nedover linjene på frontflaten og undersiden, der den blir ført til kontaktflaten. Den er konstruert av gran, som også brukes i toppen av strenginstrumenter (tysk gran), og har utmerkede musikalske egenskaper. Lønn har akkurat den rette mengden stivhet, og brukes også på ryggen til strengestrenger. De nye hybridpanelene kombinerer disse materialene med 15 mm sider og en 45 mm kontaktflate, og gjør effektiv bruk av resonans og kontrollert vibrasjon for å oppnå en rik gjenklang som er veldig lik den til et musikkinstrument. For å gi trepunktsstøtte har den bakre isolatoren den samme hybridstrukturen som sidepanelene. Den store hybridblokken støtter forsterkerchassiset med perfekte vibrasjonsegenskaper.
I W3 har vi implementert et nytt konsept som vi kaller Ren Direkte(Pure Direct) Forbindelse mellom forforsterkere og effektforsterkere. Før dette ble utviklet, brukte konvensjonelle systemer en forforsterker for å justere volumet av signalet fra kilden før det ble ført det til en effektforsterker. Fordi effektforsterkere har høye nivåer av forsterkning, må inngangsnivået til effektforsterkeren reduseres betydelig for normale lyttetester. Dette øker imidlertid sannsynligheten for å miste noen av nyansene i signalet.
For å håndtere dette, har SPEC sine kraftforsterkere en analog elektronisk demper rett foran kraftscenen som kan ta høye signalnivåer fra kildeapparater og er i stand til å justere volumet med et eksternt styresignal.
Dette Pure Direct-systemet er basert på konseptet om at høyere overføringsnivåer betyr redusert tap av lite signal, og gjengir intensjonen til både komponist og utøver helt ned til den øyeblikkeligste musikalske detalj.
Ekstern volumkontroll er tilgjengelig fra H-VC5 volumkontroll eller fra vår RPA-P7 forforsterker.
Selv om vekslende strømforsyninger har utmerkede energiforsyningsegenskaper, har de til dags dato ikke ofte blitt brukt i lydenhetsapplikasjoner. Vi har kombinert ?Hibiki-ichi?, en kondensator designet for klasse-D forsterkere som leverer rikelig etterklang, med silisiumkarbid dioder optimalisert for høyspenning og stor strømflyt, i utviklingen av en lydkvalitet av høy kvalitets strømforsyning. Denne gir store mengder ren strøm øyeblikkelig som et klasse D strømforsyningstrinn.
Kombinasjonen av en lydkvalitets strømforsyning og et PWM-type klasse D-trinn gjør at energi kan overføres øyeblikkelig og direkte til høyttalerne fra en AC-inngang for rask, kraftig avspilling. Videre absorberer PWM-typen klasse-D krafttrinn all mot-elektromotorisk kraft som genereres av høyttaleren, og er i stand til både å drive og stoppe høyttaleren øyeblikkelig.
Det er denne nøyaktige høyttalerfunksjonen som gjør det mulig å gjengi "musikken" til en liveopptreden. Vi tror at disse dynamiske egenskapene er viktige for å oppnå realistisk lyd.
For hele overflaten på kabinettet og aluminiumsdelens indre er det utført en støy motbehandling, de er belagt med det samme EMC-belegget som brukes på high-end RSA-F33, absorberer interne støyrefleksjoner og ekstern støy for å gi en fantastisk transparent lydavspilling.
Denne effektforsterkeren kan brukes i en frittstående konfigurasjon som en to-kanals forsterker, eller i en dual-amp-konfigurasjon i mono-modus for å kjøre venstre og høyre kanaler uavhengig, i en to-amp-tilkobling, eller en brobundet belastningstilkobling, for å oppnå en helt ny dimensjon av ekte lydavspilling. Bi-amp-tilkobling gjengir all tonefarge ved innspillingen. Forsterkeren har en Fleksibel utvidbarhet.
Spesifikasjoner
Maksimal effekt 100 W × 2 (4?)
Frekvensrespons 10 Hz - 30 kHz ± 1dB (6?, 1W)
Linjeinngangsklemmer XLR-inngang: 1 RCA-innganger: 1
Utvendige dimensjoner 440 mm ?bredde? × 130mm ?høyde? × 410 mm ?dybde?
vekt 11kg
Relaterte produkter
Volumkontroll for Ren Direkte Forbindelse, H-VC5, Ekte lydprosessor
Passiv linjevelger H-SL55.

For mer utfyllende informasjon viser en til www.spec.corp.-jp.com og www.bebophifi.com. Teksten i ovenstående er i hovedsak hentet herfra og oversatt til norsk

Informasjon om bruker

BebopHifi
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (1)
Medlem siden

Andre annonser av BebopHifi

Topp Bunn