Gjallarhorn Audio

Butikk Vitus Audio SIA-025 Mk II (innbyttevare)

Integrert forsterker
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Kr 125.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 230104
Denne innbyttevaren, en SIA-025 Mk II integrert forsterker i svart finish fra Signature serien til Vitus Audio, ble kjøpt ny hos oss i slutten av november 2018. Forsterkeren er svært godt ivaretatt og fremstår som ny. Annonsebildene viser faktisk vare (til høyre på bildene).

SIA-025 Mk II er Vitus Audio sitt mest selgende produkt og et stort antall omtaler er skrevet om denne utsøkte forsterkeren (det er bare å google).

Oppgitt effekt er på 2x 25 Watt i ren klasse A og 2x 150 Watt i klasse AB (v/8 Ohm). Driftsmodus (klasse A eller AB) kan enkelt velges fra fjernkontrollen som for øvrig er av meget høy standard og sågar oppladbar. Forsterkeren er relativt kompakt (43,5 cm bred, 43 cm dyp og 13 cm høy), men vekten er på hele 38 kg.

Listepris: NOK 231 000,-
Salgspris: NOK 125 000,-
Garanti: Det gjenstår litt over 3 år av garantien.
Frakt: Gratis (sendes med TNT dør til dør p.g.a. sin vekt, eventuelt hentes på vår adresse).
Betaling: 14 dagers forfall eller kvartalsvis avbetaling. Rentekostnaden ved avbetaling er på beskjedne 1% av kjøpssummen pr. kvartal av avtalt nedbetalingstid. Ordningen er i tillegg meget fleksibel, så det er mulig å justere nedbetalingstiden underveis og/eller betale inn ekstra beløp utenom planen. Dette er en finansieringstjeneste vi tilbyr selv og involverer ikke et kredittselskap.

Produktside (scroll et stykke nedover på siden for å finne SIA-025)
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Gjallarhorn Audio
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (86)
Medlem siden

Andre annonser av Gjallarhorn Audio

Topp Bunn