Gjallarhorn Audio

Butikk Vitus Audio Signature SIA-030 (demovare)

Status
Denne annonsen er utgått.
Integrert forsterker
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Kr 210.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 229504
Denne demovaren, en SIA-030 integrert forsterker fra Signature serien til Vitus Audio, ble levert oss ny fra produsenten rett før Horten messen i fjor hvor den ble stilt ut. Også etter Horten har den stort sett stått i utstilling da det naturligvis ikke er mange forespørsler om demonstrasjon av en integrert forsterker i denne prisklassen. Dette er også årsaken til at den nå legges ut for salg. Anslått brukstid er så langt på mindre enn 100 timer. Annonsebildene viser faktisk vare og finishen er i Dark Titanium Orange som var lanseringsfargen for denne modellen. Dette er en farge med metallglans, noe som ikke kommer spesielt godt frem på bilder.

SIA-030 er Vitus Audios aller nyeste produkt i Signature serien og inntar plassen som den desidert mest påkostede integrerte forsterkeren i denne serien. SIA-030 er det første produktet i Signature serien som er tilgodesett med en regulert strømforsyning, noe som tidligere kun har vært forbeholdt Masterpiece serien, dvs. toppserien til Vitus. SIA-030 er også utstyrt med den samme avanserte og kostbare volumkontrollen som benyttes i Masterpiece serien, dvs. at volumet reguleres ved bruk av et nettverk av motstander som tillater trinn på 0,5 dB i hele volumintervallet (-99 til +18).

Oppgitt effekt er på 2x 30 Watt i ren klasse A og 2x 200 Watt i klasse AB (v/8 Ohm). Driftsmodus (klasse A eller AB) kan enkelt velges fra fjernkontrollen som for øvrig er av meget høy standard og sågar oppladbar. I tillegg kan man velge mellom klangsignaturmodusene 'Classic' og 'Rock'. Så SIA-030 gir deg på sett og vis fire forsterkere i en konstruksjon. Dette er da også en forsterker av stort format. Den er 43,5 cm bred, 53 cm dyp og 26,8 cm høy. Vekten er oppgitt til 63 kg.

Listepris: NOK 385 000,- (uten DA-konverter/streamer & uten RIAA-trinn)
Salgspris: NOK 210 000,-
Garanti: Full (5 år fra din kjøpsdato)
Frakt: Gratis (kan sendes i sin originalemballasje som er en kasse av tre)
Betaling: 14 dagers forfall eller kvartalsvis avbetaling. Rentekostnaden ved avbetaling er på beskjedne 1% av kjøpssummen pr. kvartal av avtalt nedbetalingstid. Ordningen er i tillegg meget fleksibel, så det er mulig å justere nedbetalingstiden underveis og/eller betale inn ekstra beløp utenom planen. Dette er en finansieringstjeneste vi tilbyr selv og involverer ikke et kredittselskap.

Spesifikasjoner
Produktside (scroll et stykke nedover på siden)
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Gjallarhorn Audio
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (87)
Medlem siden

Andre annonser av Gjallarhorn Audio

Topp Bunn