Jeg har 2 steketermometer. Resultatet pleier å være likt. Det som jeg brukte nå er digitalt og koblet direkte i ovnen. Personlig så ser jeg ikke forskjell på 58 og 62 grader. Den ene skal muligens vær hakket lysere enn den andre. Men når hjorten på 300 g er først brunet på pannen for og så gå i ovnen, på 125grader så er det ikke mer enn et par min forskjell på de to temperaturene. Hvor mye fargeforskjell det blir dannet da er jeg usikker på. Biffen var åpen mellom fibrene så ferdig var den. Det er lett og se når den er for tett/rå så er mulig at det er litt dårlig lys eller noe sånt. Den smakte iallefall som planlagt. Hyggelig at du var fornøyd med steikeresultatet. Jeg hadde lyst på noe frisk rosmarin eller timian oppå her, for det kosmetiske, rosmarin kunne vært "Pels" på labben her men de hadde ikke det i butikken den dagen;-) neste gang skal jeg kjøre begge termometer'ene i samme steiken så får jeg dobbeltsjekke for sikkerhets skyld.