C
cruiser
Gjest
Heh, her snakker vi frossenfisk ikke engang Remakunder vil ha, hvorfor forsvare dette?
Fann ut at vi sparar om lag 5000 kr/året på brødbakemaskina, og då har vi ikkje tatt med rundstykkedeigbaking, pizzadeig eller stresset ved å vaske rein kjøkkenmaskina og steikeformene i samband med vanleg brødbaking (eit alternativ som er meir konsentrasjonskrevjande) Vi gjekk frå ei relativt fancy ei til ein rimelegare variant med fast elteklo. Ikkje så elegant som dei nedfellbare, men heilt greitt. Kosta under halvparten av luksusmaskinAv alle tullete oppfinnelser er brødbakemaskiner i øverste klasse......bittesmå fjottbrød, -de fleste med hull i midten...
Er nok ikke helt enig, broder.Av alle tullete oppfinnelser er brødbakemaskiner i øverste klasse......bittesmå fjottbrød, -de fleste med hull i midten...
Det er nettopp "hole-in-the-wall" som irriterer meg.... Dessuten - med moderens metode tar det ca 15 min arbeid å slenge i hop tre brød....uten hull....Er nok ikke helt enig, broder.Av alle tullete oppfinnelser er brødbakemaskiner i øverste klasse......bittesmå fjottbrød, -de fleste med hull i midten...
Jeg har en stor Wilfa, som tar 12-13dl mel i baksten. Den lager godt brød, og helt fantastisk god loff (den har du forresten smakt), men den blir det to hull i brødet av.
Den har bakt mye brød i sin tid, så den synger vel på siste verset...
Kantinemat er slettest ikke noe billig alternativ - Gammeljobben hadde kantine, og det var jo veldig greit, helt til jeg begynte å regne over hva som gikk i måneden på lunsj. En løsning der en betaler en fast sum, og jobben bidrar for å at det skal være brød og pålegg tilgjengelig er helt greit.
Johan-Kr
De er rå og frosne. Så de kan faktisk sendes. Skikkelig god autentisk smak, bla a med noe jeg bestemt mener må være muskatblomme og kanskje noe salvie.Steike! Dep, send over en kasse! Dette har jeg ventet på! Er de rå? Håper det...
Intet er mer irriterende for en som ikke er på fjæsboka å bli tvangssendt dit. Det er nesten umulig å få noe vettugt ut av sidene da. Forstår de ikke det, de som har det som eneste kontakt med kunder?Pastyworld i Bergen har fått lokalprodusert sin egen ekte britiske frokostpølse/banger. Og den er sabla god!
Vis vedlegget 533431
Det står egentlig ikke så veldig mye på FB, annet enn at de tipser om ting de får inn og events. De har bla.a. chicken wing challenge a.la. Hot Ones/First We Feast. Det andre interessante produktet de har tatt inn er god cheddar. Jeg kjøpte et stykke av den godt lagrede, men jeg har ikke åpnet den ennå siden jeg har litt for mange andre oster som må spises opp først.Intet er mer irriterende for en som ikke er på fjæsboka å bli tvangssendt dit. Det er nesten umulig å få noe vettugt ut av sidene da. Forstår de ikke det, de som har det som eneste kontakt med kunder?Pastyworld i Bergen har fått lokalprodusert sin egen ekte britiske frokostpølse/banger. Og den er sabla god!
Vis vedlegget 533431
https://en-gb.facebook.com/pastyworld/
Tillegg:
Fant til slutt ut at de hadde ordentlig hjemmeside. https://pastyworld.com
Min feil.
Nok et tillegg: Men ingen pølser der.
Og hylser av svin. Er nok en importert delikatesse, det der.Stekes til den er grundig kokt?