Palindromet SONOS sine venner

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • HC

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    02.05.2002
    Innlegg
    4.110
    Antall liker
    2.594
    Torget vurderinger
    16
    Forbanna mafia Sonos, er møkk lei hele dritten med dette evige oppdaterings maset.

    Har akkurat skaffet ny padde da gammel iPad utgave ikke støttet oppgradering på styrings app, nå må jeg da altså hive mine gamle connect og connectamp?

    Dvs at kjøper man et Sonos produkt vet man ikke hvor lenge en kan bruke produktet, det kommer helt an på når mafiavirksomheten finner det for godt å oppgradere med ny scam så forbrukeren sitter i saksa.
    Jeg ser ikke helt hva som er så urimelig her? Jeg forventer ikke at mobiltelefonen min skal kunne oppdateres i 10 år eller at jeg fremdeles skal kunne bruke en 10 år gammel PC med siste versjon av Windows, så hvorfor skal Sonos sine produkter kunne software-oppgraderes evig? Disse Sonos produktene vil jo fremdeles fungere, de vil bare ikke få ny funksjonalitet. Hvis jeg må punge ut med 5K hvert tiende år for en ny Sonos streamer så er det greit for min del.
    Hæ?
    suftware oppdateringen er bare bryderi og unødvendig helvete. Windows versjonen jeg hadde i år 2000 stå ikke noe tilbake for Win10, har ALDRI hatt behov glede eller nytte av noen som helst pc eller app oppgraderingern noen gang, snarere tvert imot.. bare triks for å loppe oss for penger,
    Kan ikke si meg helt enig i at 20 år gammel Windows er like bra som Win10, men det faktum at det fremdeles fungerer med den tids programvare bør gi deg håp for gamle Sonos enheter også. Håper i det minste at du tar sikkerhetsoppgraderingen.
     

    MML

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    19.02.2010
    Innlegg
    2.044
    Antall liker
    1.452
    Torget vurderinger
    1
    Meg bekjent er det kun en utgave av Connect (og Connect Amp) Og de er like uavhengig om de ble kjøpt i 2010 eller 2019.
    Dette har jeg også trodd, men det kan nå plutselig se ut som om det enten var et skille i 2015 eller om det bare er Sonos som velger et vilkårlig tidspunkt. Jeg har to Connect og ser av oversikten min at kun den ene blir foreldet.
     

    AndersR

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    15.05.2011
    Innlegg
    5.063
    Antall liker
    3.738
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    1
    om den anses som foreldet før den runder 5 år vil det nok anses som et trekk som fort kan klaske dem hardt i fjeset, så det er nok valgt for å beskytte seg mot sterke forbrukerrettigheter, samt å ikke ruinere ryktet sitt fullstendig.
    Hadde de kutta samtlige Connect enheter hadde det jo vært... problematisk. Så datoen er nok valgt bevisst. Hadde det vært store forbedringer underveis, tror dere ikke at dette hadde blitt slått stort opp som en gigantisk nyhet? Connecten var jo strengt talt overmoden for fornyelse på den tiden, men det skjedde aldri.
     
    C

    cruiser

    Gjest
    Det er jo helt plausibel at de har gjort hardware revisjoner underveis uten at dette nødvendigvis har ført til ny funksjonalitet for bruker, da er det ikke så mye å slå opp stort. Det skjedde relativt mye på chip og mikroprocessor siden I tidsrommet fra den kom til 2015. Mange av komponentene man brukte i starten var ikke en gang mulig å skaffe i 2016 da disse har blitt erstattet av produsentene med nye raskere og billigere modeller. Det er jo disse hardware endringene de vil benytte seg av nå.

    Ramaskriket har egentlig såvidt begynt, det er bare å glede seg til reaksjonene på uvitende kunder når de finner ut at mange av iot produktene de nå kjøper fort blir utdatert, f.eks panelovner, kjøleskap, vaskemaskiner osvosv. Mange av disse produktene er knyttet til 3djeparts cloudløsninger i det fjerne østen, og kommer garantert til å bli hodebry for de som har kjøpt.
     
    Sist redigert av en moderator:

    kleine freiheit

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    12.04.2018
    Innlegg
    111
    Antall liker
    81
    Det som er litt interessant er alle som nå har lagt ut produkter dette gjelder på Finn uten å informere om det som vil skje, i håp om at en ignorant sucker biter på.

    Det er nok ikke helt innenfor i forhold til kjøpsloven når det gjelder mangler, og vil kunne bli interessant når kjøper oppdager det.
     

    Minutten

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    15.12.2007
    Innlegg
    8.299
    Antall liker
    3.090
    Torget vurderinger
    4
    Mine Z80 og Z100 er så gamle at de ikke er med på oversikten.
    sonos.jpg
     

    trosse1

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    22.02.2012
    Innlegg
    2.645
    Antall liker
    2.343
    Torget vurderinger
    75
    Dette så jo straks noe bedre ut.
    Den dagen tilliten mot Sonos forsvinner er det kroken på døra, det ville jo vært synd, for de har meget bra produkter.

    Jeg håper at du vil tilgi feilfeilen vår, og la oss få tilbake tilliten. Uten deg ville ikke Sonos eksistert, og vi vil jobbe hardere enn noen gang for å tjene din lojalitet hver eneste dag.
     

    Stein Ivar

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    12.01.2008
    Innlegg
    538
    Antall liker
    414
    Torget vurderinger
    6
    Det sonos gjør er jo faktisk å gå aktivt ut og informere kundene sine om at fra mai får ikke disse gamle enhetene lenger nye oppdateringer. Og samtidig gir de kundene mulighet til trade-in i nye produkter.

    Det de fleste andre elektronikk produsenter gjør, er å ikke si noe som helst. De slutter bare å lage og sende ut oppdateringer. Hvor mange sitter med 5 år gamle smart-tv'er her hvor diverse apper har sluttet å fungere?
     

    kleine freiheit

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    12.04.2018
    Innlegg
    111
    Antall liker
    81
    Det er en ny monstertråd på Sonos Community etter at Sonos uten grunngivelse slettet den første.

    Det som kommer bedre frem der enn her, er at det med den løsningen Sonos kommer med i mai, er slutt på ett multiromnettverk i huset.
    Man må separere de gamle fra de nye pga av at man må operere med to forskjellige software. Beholder man alt i ett, vil man ikke få oppdatert de nyere produktene, og alle som har Sonos vet at vesentlige funksjoner slutter å virke hvis man ikke er på siste software.

    I den siste infoen fra Sonos er det ikke noe som sier at jobber med å finne en løsning som gjør at alt kan operere i ett nettverk.

    Nå er det forsidestoff både hos BBC, CNN etc. og aksjekursen er på vei ned.

    Med tanke på den shitstormen de har fått både fra profesjonelle installatører og privatkunder pluss negativ media, vil jeg tro at de er nødt til handle raskt for å unngå å bli det berømte negativ-eksemplet i alle lærebøker innen markedsføring.
     
    C

    cruiser

    Gjest
    Morsomt at mediene og andre mener at sonos snur, CEO sier NØYAKTIG det samme som ble publisert 21 januar. Fascinerende at så mange har problemer med å lese.
     

    birk88

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    24.01.2016
    Innlegg
    391
    Antall liker
    270
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    1
    Morsomt at mediene og andre mener at sonos snur, CEO sier NØYAKTIG det samme som ble publisert 21 januar. Fascinerende at så mange har problemer med å lese.
    Da trengte ikke CEO i Sonos starte innlegget sitt slik da?

    "We heard you. We did not get this right from the start. My apologies for that and I wanted to personally assure you of the path forward:"

    Eller hva tenker du?
     
    C

    cruiser

    Gjest
    Hva er det han sier som er ulikt første meldingen?
    Legacy produktene vil ikke virke sammen med de nye hvis man ønsker å ta i bruk nye funksjoner.
    Man må fortsatt sortere de ut i eget nettverk om man ønsker å utnytte de nye produktene.
    De vil ikke få nye funksjoner, kun sikkerhetsoppdateringer.

    Alt dette står jo i klartekst og er eksakt likt i begge innleggene.

    Det han derimot presiserer er at ingenting av det man allerede har som er kjøpt før 2015 ikke vil fungere etter mai. Det står også i første innlegg, men det har åpenbart ikke særlig mange fått med seg, spesielt ikke nettavisene. Ironisk nok klarer man heller ikke å formidle denne presiseringen riktig.
     
    Sist redigert av en moderator:

    Olav E

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    20.01.2009
    Innlegg
    593
    Antall liker
    725
    Torget vurderinger
    4
    Hei!

    Har forstått at det er på tide å bestemme seg for å bytte inn Sonos produkter eller ikke. Har rimelig mange komponenter både på hytta og hjemme. Valget av Sonos har vært basert på enkelt brukergrensesnitt, lett tilgjengelighet og et variert og utfyllende sortiment av passende duppedingser tilpasset ønsket formål.

    Brukergrensesnittet har vært det tungtveiende argumentet for å velge Sonos. Enkelt å ta i bruk for store og små, fastboende og gjester, har medført økt bruk av musikk til arbeid og glede. Svært enkelt å sette opp, brukervennlig mulitromsfunksjon, meget driftssikkert, ikke en duppedings har sviktet teknisk. At det er bedre lyd å hente via andre strømmeløsninger, er ikke vanskelig å høre når Connecten har fått bryne seg i hovedanlegget.

    Så hva nå? Med tilgang til høyoppløste filer på nett, så frister det å vurdere alternative løsninger. I siste Hifi & musik er Port testet. De mener de nye Sonosproduktene er forberedt for 24/96 eller 192 filer. Har ikke googlet. Kan noen av dere bekrefte dette? Ikke uvesentlig å vite før man bestemmer seg for å oppgradere eller bytte system. Konkurrentene har forbedret sine brukergrensesnitt hører jeg salgskorpset forteller...

    Om noen har sjekket ut:Kan man oppgradere med rabatt til andre produkter enn de man "bytter inn" som f.eks. Play ett eller annet til Move, eller Connect til Beam eller SUB?

    Mvh Olav E
     

    MML

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    19.02.2010
    Innlegg
    2.044
    Antall liker
    1.452
    Torget vurderinger
    1
    Jeg skal ha en ny musikksone og for første gang på 10 år ser jeg etter andre produkter enn Sonos. Dette betyr i prinsippet ikke så mye lenger, for som jeg har skrevet før har egentlige slike totalløsninger utspilt sin rolle. De var essensielle i den tiden da man digitaliserte CD-samlingen og hadde et sentralt bibliotek som man kunne dele i alle sonene. Nå har jo diverse strømmetjenester og nettradio tatt over mye av innholdet hos de fleste og da er det ikke like viktig med et system i hele huset. Den største fordelen med slike totalløsninger er for meg at man kan sette på den samme musikken i mange soner når man har fest.

    Uansett har jeg tenkt på et lite B&O system og på denne er det ikke mulig å koble til eksterne kilder. Den latterlig overprisede Connect (har allerede 2 stk), nå erstattet av den enda villere prisede Port er derfor ikke aktuelle. Siden B&O har Airplay 2 og de fleste av Sonosproduktene mine også har Airplay 2, lurer jeg på om disse enhetene vil spille samme musikk i sync dersom man velger et et uavhengig anlegg og et gruppert Sonosanlegg og spiller via Airplay 2?

    Edit: Jeg testet nettopp fra NRK radioappen og dersom jeg velger en gruppert Sonos sone og en annen Sonos, virker det som om alle enhetene spiller i synk. Da regner jeg med at det vil fungere slik også ved blanding av andre Airplay 2-enheter.
     

    ynot

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    01.06.2006
    Innlegg
    2.386
    Antall liker
    1.473
    Sted
    Trondheim
    Torget vurderinger
    1
    Er det noen som vet om det kan forventes bedre lyd av den nye Port enn den gamle Connect?
     

    MML

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    19.02.2010
    Innlegg
    2.044
    Antall liker
    1.452
    Torget vurderinger
    1
    Så lenge man bruker digitalutgangene er det vel ingen grunn til at lyden skal være noe verken bedre eller verre?
     

    ynot

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    01.06.2006
    Innlegg
    2.386
    Antall liker
    1.473
    Sted
    Trondheim
    Torget vurderinger
    1
    Så lenge man bruker digitalutgangene er det vel ingen grunn til at lyden skal være noe verken bedre eller verre?
    Jeg er en av de som mener at 0 eller 1 ikke nødvendigvis er det samme på to forskjellige bokser.
     

    MML

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    19.02.2010
    Innlegg
    2.044
    Antall liker
    1.452
    Torget vurderinger
    1
    OK. Jeg ble solgt til digital avspillere da jeg tok meg tid til å sjekke ut kvaliteten mot et CD-drivverk til 65 000. Etter dette har all diskusjon om mulige teoretiske forskjeller vært et tilbakelagt kapittel for meg siden det overhode ikke var mulig å høre forskjell. Dette var vel med aller første utgave av connect.

    Tenker du at det skulle være grunn til at Port vil levere bedre kvalitet? Hører du i så fall forskjell på de forskjellige versjonene av Connect?
     

    ynot

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    01.06.2006
    Innlegg
    2.386
    Antall liker
    1.473
    Sted
    Trondheim
    Torget vurderinger
    1
    OK. Jeg ble solgt til digital avspillere da jeg tok meg tid til å sjekke ut kvaliteten mot et CD-drivverk til 65 000. Etter dette har all diskusjon om mulige teoretiske forskjeller vært et tilbakelagt kapittel for meg siden det overhode ikke var mulig å høre forskjell. Dette var vel med aller første utgave av connect.

    Tenker du at det skulle være grunn til at Port vil levere bedre kvalitet? Hører du i så fall forskjell på de forskjellige versjonene av Connect?
    Aner ikke om jeg hører forskjell på de forskjellige Connect'ene eller den nye Port så derfor tenkte jeg å høre om noen hadde testet. Jeg stresser ikke med å kvitte meg med den gamle Connect, men hvis Port har bedre lyd (som streamer, DACen er ganske uinteressant for min del) så kan det jo være interessant å bytte.
     

    Olav E

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    20.01.2009
    Innlegg
    593
    Antall liker
    725
    Torget vurderinger
    4
    Nye Sonos Port

    Hei!

    Den nye Sonos Port er testet i nr. 1-2 i HiFi & Musik. https://hifi-musik.se/test/e/6951/

    Konklusjonen er entydig: "det handlar verkligen om mycket stora skildnader". Forskjellen er spesielt stor, eller som det står "löligt stora via de analoga utgångarna".

    21145683.jpg




    Hifimusik211453675.jpg


    Mvh Olav E
     

    ynot

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    01.06.2006
    Innlegg
    2.386
    Antall liker
    1.473
    Sted
    Trondheim
    Torget vurderinger
    1
    Jeg er bare interessert i de digitale utgangene. Står det noe om de?
     

    Olav E

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    20.01.2009
    Innlegg
    593
    Antall liker
    725
    Torget vurderinger
    4
    Jeg er bare interessert i de digitale utgangene. Står det noe om de?
    Ja de mener det er stor forskjell. "Var skillnaden otroligt stor via den digitala utgången…." Spanderer du 49,-svenske kroner kan du lese hele bladet som pdf. Anbefaler for øvrig et abonnement; verd å lese, verd å støtte.

    Mvh Olav E
     

    ynot

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    01.06.2006
    Innlegg
    2.386
    Antall liker
    1.473
    Sted
    Trondheim
    Torget vurderinger
    1
    Ja, jeg får kjøpe en utgave og se.
    Sonos (norsk support) mente at det ikke var noen forskjell
     
    C

    cruiser

    Gjest
    HiFi magasiner må vel egentlig bare legge ned hvis de ikke differensiere digitale produkter, så det er ikke så rart de "hører" store forskjeller.
     

    Olav E

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    20.01.2009
    Innlegg
    593
    Antall liker
    725
    Torget vurderinger
    4
    HiFi magasiner må vel egentlig bare legge ned hvis de ikke differensiere digitale produkter, så det er ikke så rart de "hører" store forskjeller.
    Den diskusjonen hører hjemme i en annen tråd please!

    Mvh Olav E
     

    Olav E

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    20.01.2009
    Innlegg
    593
    Antall liker
    725
    Torget vurderinger
    4
    Hei!

    Da har jeg fått sjekket ut noen spørsmål: Ja du får kjøpt ny Sonos med 30% rabatt på nytt produkt uansett hvilken enhet du bytter inn, forutsatt at den er kvalifisert til innbytteprogrammet, dvs du må akseptere å deaktivere det. Rabatt og oppgradering gjelder kun handel gjennom Sonos egen nettbutikk. Sonos tar ikke retur.

    Så kanskje det viktigste: Om det er forskjell på Connect og Port? "There is no question about it". En vesentlig oppgradering via digitalutgangen er lett å høre. Jeg har aldri vært komfortabel med "Amused…" via Spotify eller Tidal gjennom Connect som kilde i anlegget. Nå med Porten via coax til min Oppo 105 Audiocom Signature begynner det å ligne noe. Beskrivelse: Det er vel sånn det burde være? Det er bare en måte å beskrive det på: Alt er bedre!

    Prisen på den lille boksen er forbasket høy vurdert når du står med den i hånda. For kronene er det en virkelig vesentlig forbedring av lyden. Forteller kanskje mest om manglene ved Connecten. Analogutgangen har jeg ikke fått vurdert mer enn svært begrenset. Bedre den også, men vesensforskjell mellom Porten analogt og digitalt ut. Analog ut benyttes kun når Sonos spiller i flere rom for å unngå tidsforsinkelser.

    Vurdert ut fra den generelt korte levetiden på duppedingser vi omgir oss med, den raske teknologiske utviklingen, og den for så vidt "moderate" - med all respekt- kostnaden det er for Sonos produktene, så er min irritasjon etter å ha opplevd oppgraderingen betydelig svekket. Bestilt på søndag, levert på døra i kveld teller også med.

    Da blir det Sonos videre for meg. Brukergrensesnittet og nada tekniske problemer, og nå med mer enn akseptabel lyd, er begrunnelsen

    Mvh Olav E
     

    baldrick

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    03.03.2006
    Innlegg
    1.578
    Antall liker
    747
    Torget vurderinger
    3
    Da har jeg fått sjekket ut noen spørsmål: Ja du får kjøpt ny Sonos med 30% rabatt på nytt produkt uansett hvilken enhet du bytter inn, forutsatt at den er kvalifisert til innbytteprogrammet, dvs du må akseptere å deaktivere det. Rabatt og oppgradering gjelder kun handel gjennom Sonos egen nettbutikk. Sonos tar ikke retur.
    En får byttet inn også hos HiFi klubben og får 30% rabatt.

    Har også vurdert å prøve en Port, er jo litt interesant dersom det virkelig er så stor forskjell som du beskriver.
     

    ynot

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    01.06.2006
    Innlegg
    2.386
    Antall liker
    1.473
    Sted
    Trondheim
    Torget vurderinger
    1
    Sonos har jo en 100 dagers byttegaranti så det er jo mulig å prøve ut hjemme selv. Liker man oppgraderingen så kan man deaktivere den gamle og få 30% avslag.
    Tror det blir løsningen for meg.
     

    trosse1

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    22.02.2012
    Innlegg
    2.645
    Antall liker
    2.343
    Torget vurderinger
    75
    En får byttet inn også hos HiFi klubben og får 30% rabatt.

    Bare ta med den gamle boksen til Hifiklubben da? eller må den deaktiveres hjemme først eller?
     

    MML

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    19.02.2010
    Innlegg
    2.044
    Antall liker
    1.452
    Torget vurderinger
    1
    Har dere noen gode argumenter for å fortsette å bruke et slik system som Sonos? Etter min mening var det et stort poeng den gangen man hadde et sentralt musikkbibliotek og man derfor fikk tilgang fra alle enheter.

    Jeg skulle utvide med en ny sone og har for første gang på 10 år kjøpt noe annet. Kjøpte nylig en B&O som støtter Airplay 2 og slik sett også kan inkluderes med resten av Sonossystemet. Uansett har jeg funnet ut at mesteparten av lyden i andre soner enn musikkrommet og hovedanlegget i stuen, stort sett består av radio eller Spotify som da spilles via Airplay eller Spotify connect. For meg ble det derfor ikke noe poeng i å ha det samme systemet overalt.
     

    ynot

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    01.06.2006
    Innlegg
    2.386
    Antall liker
    1.473
    Sted
    Trondheim
    Torget vurderinger
    1
    Har dere noen gode argumenter for å fortsette å bruke et slik system som Sonos? Etter min mening var det et stort poeng den gangen man hadde et sentralt musikkbibliotek og man derfor fikk tilgang fra alle enheter.

    Jeg skulle utvide med en ny sone og har for første gang på 10 år kjøpt noe annet. Kjøpte nylig en B&O som støtter Airplay 2 og slik sett også kan inkluderes med resten av Sonossystemet. Uansett har jeg funnet ut at mesteparten av lyden i andre soner enn musikkrommet og hovedanlegget i stuen, stort sett består av radio eller Spotify som da spilles via Airplay eller Spotify connect. For meg ble det derfor ikke noe poeng i å ha det samme systemet overalt.
    Det er da ingenting som endrer seg med de nye devicene. Ny funksjonalitet blir lagt til i nye devicer som de gamle devicene ikke har hardware til å støtte. Gamle og nye devicer kan fint leve i samme system, men da med ulempen at man ikke får oppdatert de nye til siste software (den eldste devicen bestemmer hvor ny software du kan ha), eller du kan lage to systemer.

    Hvor lenge tror du den telefonen din blir oppdatert, eller TV eller.. Ikke like lenge som Sonos vil jeg tro. Ingen av mine telefoner eller TVer har vært det iaff og jeg har vært så lite økonomisk at jeg har kjøpt toppmodeller, eller nært toppen.

    Et alternativ til en Connect/Port vil være en streamer av noe slag, men da mister jeg "systemet" som jeg har i huset ellers. Og for min del er det utelukkende Tidal HiFi jeg streamer fordi det er bedre (best?) lyd på.
     

    MML

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    19.02.2010
    Innlegg
    2.044
    Antall liker
    1.452
    Torget vurderinger
    1
    Joda, jeg er fullstendig inneforstått med hva de siste tidens endringer innnebærer. Har selv et Sonossystem med 10 soner. Poenget er at jeg føler at disse "totalløsningene" har utspilt sin rolle og ser at det meste av lyden jeg streamer i garasjen, kjøkken osv består av nettradio eller Spotify om jeg spiller via dedikert App og ikke via Sonos. Eneste stedene der jeg gjerne vil ha tilgang på mitt ALAC-bibliotek er på lytterommet og i stuens hovedanlegg. Dette gjorde altså at jeg kjøpte et helt annet system når jeg nylig trengte en ny sone.

    Så spørsmålet er egentlig derfor hva som gjør at man burde velge Sonos vs annen høyttaler med streamingmulighet?
     

    ynot

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    01.06.2006
    Innlegg
    2.386
    Antall liker
    1.473
    Sted
    Trondheim
    Torget vurderinger
    1
    En app, et system i hele huset. det er fortsatt argumentet mitt iaff
     

    MML

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    19.02.2010
    Innlegg
    2.044
    Antall liker
    1.452
    Torget vurderinger
    1
    Greit nok, men både Tidal og andre streamingtjenester støtter jo Airplay. Jeg opplever iallefall at de spesifikke appene (NRK Radio, Spotify, Tidal ol) er mye bedre egnet enn å styre dette via Sonosappen. Jeg bruker derfor nesten ikke Sonosappen uansett og derfor slo det meg at dette med å ha et system overalt for meg kun var en begrensning.
     

    Jorgen1

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    27.02.2014
    Innlegg
    585
    Antall liker
    155
    Back to topic kanskje?
    Her bruker jeg en Connect (tror jeg...) som jeg styrer fra PC eller telefon, spiller av Tidal Hifi. Signalet går optisk til Auralic Vega. DAC er "bygd" for mer, som i mer høyoppløst signal. Per i dag kan ikke Connect leverer mer enn redbook kvalitet, vil nye Port kunne sende et mer oppløst signal?
     

    ynot

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    01.06.2006
    Innlegg
    2.386
    Antall liker
    1.473
    Sted
    Trondheim
    Torget vurderinger
    1
    Er det ut den innebygde DACen i Port eller gjelder dette også når man kjører digitalt ut?
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn