Haugenial
Overivrig entusiast
Ordentlig Italiensk Pizza er noe av det beste som finnes og passer til alle årstider.
Har praktisert Pizza kunsten i mange år og har utviklet seg som en tradisjon på fredag/lørdagskvelden etter ungene har lagt seg, de får selvfølgelig de også men før på kvelden da det er meget viktig med alenetid med Kona og med en god flaske vin er det fort det strekker seg ut i de sene timer sammen. Ovnen står på og vi konsumerer både 2 og 3 pizzaer ila kvelden.. Dette er min Tapas, og utrolig livsbehagende.
Er egentlig ikke en som følger trender men har skjønt at dette er noe som eskalerer om dagen og interessant med erfaringer og kanskje denne tråden kan utveksle noen gode ideer?
Har holdt meg til vanlig ovn og Pizzastein noe som har fungert greit da ovnen min går til 300c og mye betinges av deigen men kunne muligens tenkt å prøve meg på en dedikert ovn nå som markedet har begynt å bli bra og tilgjengelig på dette. Er dog litt usikker på hvilken og tankene går mot Ooni sine som får mye skryt. Er det noen som har erfaring? Er veldig redd for å ødelegge enkelheten ved å måtte gå ut (vinterstid), samtidig så frister det veldig med 4-500c for å få den ekte Napolitanske følelsen.
Av deig er jeg flink til å sette deig dagen før med etterheving i kjøleskap over natten og varierer litt både med mel og gjær. Morsomt å eksperimentere da det ikke finnes fasit.
Har praktisert Pizza kunsten i mange år og har utviklet seg som en tradisjon på fredag/lørdagskvelden etter ungene har lagt seg, de får selvfølgelig de også men før på kvelden da det er meget viktig med alenetid med Kona og med en god flaske vin er det fort det strekker seg ut i de sene timer sammen. Ovnen står på og vi konsumerer både 2 og 3 pizzaer ila kvelden.. Dette er min Tapas, og utrolig livsbehagende.
Er egentlig ikke en som følger trender men har skjønt at dette er noe som eskalerer om dagen og interessant med erfaringer og kanskje denne tråden kan utveksle noen gode ideer?
Har holdt meg til vanlig ovn og Pizzastein noe som har fungert greit da ovnen min går til 300c og mye betinges av deigen men kunne muligens tenkt å prøve meg på en dedikert ovn nå som markedet har begynt å bli bra og tilgjengelig på dette. Er dog litt usikker på hvilken og tankene går mot Ooni sine som får mye skryt. Er det noen som har erfaring? Er veldig redd for å ødelegge enkelheten ved å måtte gå ut (vinterstid), samtidig så frister det veldig med 4-500c for å få den ekte Napolitanske følelsen.
Av deig er jeg flink til å sette deig dagen før med etterheving i kjøleskap over natten og varierer litt både med mel og gjær. Morsomt å eksperimentere da det ikke finnes fasit.