Ble fisk på Brodern så jegBesøk av @stingsilda med familie. Fantastisk fint i dag.
Vis vedlegget 736809
Stingsilda sørga for kortreist mat
Vis vedlegget 736810
Johan-Kr
Stakkars liten Vi hadde en betraktelig større hund, den gjemte seg i garderobeskapet. Når vi tittet inn kunne vi bare se de fire beina og en våt snute som stakk ut mellom noen kåperTordenvær skaper også stemning!
Hvor er det tryggest å være?! Vis vedlegget 736818 Vis vedlegget 736820
Du får fløtte sørover hvis det blir for illeKlarer du å gå på fjellet i denne ekstremvarmen?
Fikk levert nytt kjøkken til hytta i dag. Bæring ned i båten. Bæring fra fjæra til hytta. Tror jeg svetta 700liter. Drakk minst like mye og har ikke pessa i dag siden i morges. Og i morgen kommer vinduene...
24 grader er for mye for meg. Helt utslått .......
Idsøe? Kjipt at Trondheim ikke har en dedikert slakter, men slaktehuset har heldigvis butikkutsalg...I dag går turen til slakteren og deretter tilbake på høyfjellet.
-BB-
Slakter Idsøe holder til i Stavanger, og Trondheim Slaktehus naturlig nok i Trondheim Enhver by/tettsted med respekt for seg selv burde hatt en slakter/fiskeutsalg, men de fleste er opptatt av pris fremfor kvalitet, og da blir det til at slike spesialforretninger forsvinner.Kort spørsmål, thetjomster : Hvem, hva, hvor? Begynner så smått å bli lei av Rema 1000 ol! Mvh ToreP
Da må Håland Kjøtt og/eller Nedstrand Wagyu besøkes neste gang man er hos svigerfar Takk for tips!Min favoritt er Håland Kjøtt for sin jevne kvalitet og gode utvalg. Det ble to stk flotte Brisket derfra i dag sammen med 40kg kvalitetskull. Nedstrand Waguy er også en favoritt når man skal flotte seg litt.
En brisket ble renskåret og krydret i kveld. Skal røykes på fredag.
Vis vedlegget 736972
Mvh
BB
Prøv gjerne Nedstrand sin høyrygg Waguy dry aged. Om morgenen den dagen dere skal spise så skyller du den, tørker av og drysser over litt salt. Legg den deretter i stekovnen på 65 grader (NB: vær sikker på at ovnen din ikke pendler i temperatur). La den kose seg i stekovnen hele dagen. På kvelden fyrer du opp grillen og steker den hardt på alle sider. La hvile før du skjærer den opp i serveringsstykker. Husk å skjære i riktig retning. KONGEMÅLTID!Da må Håland Kjøtt og/eller Nedstrand Wagyu besøkes neste gang man er hos svigerfar Takk for tips!
Er det mat i krabben alt?
Jaja, de var riktig gode.Er det mat i krabben alt?
Kje undervurdert grillmatPastorale.
Vis vedlegget 737282