Godt nytt år!
Som for mange andre var 2020 et år med mye hjemmekontor, heldigvis fikk jeg laget mye bra espresso med min Profitec Pro300 maskin.
Før jeg kjøpte Pro300 og medfølgende kvern i 2019 hadde jeg en Gaggia Classic og Gaggia kvern. Har ikke så lang fartstid innen espresso men synes oppgraderingen til Pro300 har betalt seg i mye bedre espresso. Maskinen er relativt liten, varmer seg raskt opp, espressoen kan innen ti minutter
Jeg bruker «bottomless» portafilter og har lært mye av å bruke det.
I et år med fokus på å støtte lokale bedrifter kjøpte jeg stort sett espresso fra BKB (Bergen Kaffebrenneri), favoritten derifra er Carlos Espresso Debut til ca 400kr/kg. Aroma av nøtter, fin sødme og mye crema.
Hvilken espressobønner er deres favoritt fra fjoråret og hvilken maskin bruker dere??
Som for mange andre var 2020 et år med mye hjemmekontor, heldigvis fikk jeg laget mye bra espresso med min Profitec Pro300 maskin.
Før jeg kjøpte Pro300 og medfølgende kvern i 2019 hadde jeg en Gaggia Classic og Gaggia kvern. Har ikke så lang fartstid innen espresso men synes oppgraderingen til Pro300 har betalt seg i mye bedre espresso. Maskinen er relativt liten, varmer seg raskt opp, espressoen kan innen ti minutter
Jeg bruker «bottomless» portafilter og har lært mye av å bruke det.
I et år med fokus på å støtte lokale bedrifter kjøpte jeg stort sett espresso fra BKB (Bergen Kaffebrenneri), favoritten derifra er Carlos Espresso Debut til ca 400kr/kg. Aroma av nøtter, fin sødme og mye crema.
Hvilken espressobønner er deres favoritt fra fjoråret og hvilken maskin bruker dere??