Nylig innhold av 1/2 Tam

 1. 1/2 Tam

  Hva jeg hører på nå: Ting du sannsynligvis aldri har hørt....

  En av Tiesto`s beste fra den tiden han var konge på haugen...
 2. 1/2 Tam

  Bil, båt og motorsykkel Real Elbil Stories

  Blir ny gullalder for Norge dette, oljebransjen snur seg rundt og henter opp edle metaller fra bunnen i havet. https://www.tu.no/artikler/minaleralfunnet-pa-havbunnen-inneholder-mye-kobber/467379
 3. 1/2 Tam

  Hva lytter du til i dag: Hardrock&Metal

  Hører på nyeste albumet til Draconian.
 4. 1/2 Tam

  Forsterkere XTZ EDGE A2

  Spec er jo kjent for å helle mot rørlyd og Nuforce tunet forsterkerene for å etterligne rør.
 5. 1/2 Tam

  Forsterkere XTZ EDGE A2

  Så da har du altså hørt, Spec, Mola Mola, Nuforce, Nuprime, Stello, Hypex, Anaview og konkludert at ingen av disse har rørlingnende lyd og at ingen av de kan måle seg mot en god klasse A?
 6. 1/2 Tam

  Forsterkere XTZ EDGE A2

  Prisen for forsterkeren er for lav til å bli tatt seriøst...
 7. 1/2 Tam

  Bil, båt og motorsykkel Real Elbil Stories

  Det må være helt klart at elbiler ikke er så miljøvennlig som det fremstod i begynnelsen. Polestar er en av produsentene som er ærlig på dette. Rett ut fra fabrikken så er elbiler verre enn fosilbiler. Polestar selv sier at Polestar 2 vs Volvo XC40 er balansepunktet 112000 kjørte km. Etter det...
 8. 1/2 Tam

  Ø Audio

  Spiller man på normale volumer, så er sikkert en rørforsterker på 2 x 50 watt i 8 ohm plenty. Jeg merker dog mangel på effekt når jeg drar på litt skikkelig, men da rømmer frue og bikkje huset.
 9. 1/2 Tam

  Ø Audio

  Hvor mange watt?
 10. 1/2 Tam

  Atomkraft er framtidens Elektrisitetskilde

  Kan jo virke som det bare var en ventil mot ytre miljø som skilte mot katastrofe når man leser innlegget til NRK. De hadde nok mest sannsynlig både doble og triple barierer (ventiler) Uansett helt uholdbart.
 11. 1/2 Tam

  Ø Audio

  Jeg og bruker klasse D med Nuprime St10. Meget fornøyd, men man er jo nysgjerrig på om det er mer å hente? For min del vil jeg prøve enda kraftigere saker med tiden. Personlig har jeg ikke hørt Ø med rørforsterker, men tror det skal ganske heftige / kraftige rørtrinn for å få frem det beste av...
 12. 1/2 Tam

  Atomkraft er framtidens Elektrisitetskilde

  Ingen på gulvet hadde turd å manipulere med så alvorlige ting uten ledelsens samtykke, det er helt sikkert. Spørsmålet er om det får konsekvenser. Strafferettslig er jo saken foreldet, men troverdigheten mot andre land har nok fått seg en knekk.
 13. 1/2 Tam

  Hva lytter du til i dag: Hardrock&Metal

  Et helt fantastisk album uten noen svake låter, en favoritt. Og jeg som ikke kunne fordra Metal i yngre dager, i dag kan jeg ikke leve uten.
 14. 1/2 Tam

  Dine favoritt Tv-Serier

  Den er grei, takk for svar.
 15. 1/2 Tam

  Dine favoritt Tv-Serier

  https://www.netflix.com/search?q=the%20a&jbv=70269397
Topp Bunn