Nylig innhold av alipax

 1. alipax

  Tegningene som forarger den muslimske verden

  Løsningen er å overvåke/infiltrere der man VET at det finnes ekstreme holdninger og deretter sende de ansvarlige på anti-ekstrem behandling på spesialinstirusjon i landet hvor de har tilhold. Enkelte vil desverre alltid gå under radaren, men tiltaket vil hjelpe.
 2. alipax

  Tegningene som forarger den muslimske verden

  Ja, det første er riktig. Jeg misforsto det. Ellers, jeg kan ikke se eller med beste evne forstå at moral kun er forbeholdt religiøse eller at det kun er et bibelsk fundert begrep. Det at mange kristne/religiøse måtte hevde det er ikke ensbetydende med at det er en sannhet med stor S.
 3. alipax

  Tegningene som forarger den muslimske verden

  ....isåfall, så skjønner jeg at det var jeg som misforsto...
 4. alipax

  Tegningene som forarger den muslimske verden

  Altså, jeg snakker om din påstand litt tidligere i tråden: Sitat: Religiøse mener seg berettighet til å ha enerett på moral. Det er der du tar feil-eller misforstår. Jeg har møtt mange religiøse mennesker mange steder i verden og ingen som er opptatt eller hevder de har enerett - som du...
 5. alipax

  Tegningene som forarger den muslimske verden

  Så du vet tydeligvis hva jeg (ikke) vet om religiøse! Det kvalifiseres til å inneha frekkhetens nådegave for å bruke en qvasi-religiøs term. Moral er et allmenngyldig begrep som til og med ateister må forholde seg til. Hvis du ikke har moral - er du pr.definisjon umoralsk.
 6. alipax

  Politikk, religion og samfunn Klimaforskerne regnet rett Hva nå?

  Det blir iallefall veldig spennende og farlig den dagen en forkastning ute i havet innvirker i fjell lageret og Co2 fangsten lekker ut i havet. Vil selvsagt skje i en fjern framtid.
 7. alipax

  Tegningene som forarger den muslimske verden

  Du tar feil. Det er du som har misforstått hva moral er.
 8. alipax

  Tegningene som forarger den muslimske verden

  Moral har ikke nødvendigvis noe med religion på gjøre. Alle personer har en moral - i den forstand at det er en rettesnor for egen adferd. Eksempel: Hvis en person velger å bryte fartsgrensen helt bevisst, ja - da har man iallefall brutt en regel og må ta konsekvensene av det - om noe skjer som...
 9. alipax

  Ønsker anbefaling MORSOMME ANNONSER PÅ NETTET AKKURAT NÅ!

  Å selge noe på hifisentralen er ikke førstevalget mitt, men priskverulanter finnes selvsagt overalt.
 10. alipax

  Politikk, religion og samfunn Frimenn, mennesker som lever utenfor samfunnet.

  Jeg har bestemt meg for at jeg skal bli veldig gammel - bare på TRASS!. Hvorfor ?? Da gjør jeg det motsatte av hva staten (les høyreregjeringen) ønsker. At vi skal stå i arbeid til vi stuper og lever høyst til man er 70 ca. Jeg er ingen FRIMANN dog. Men jeg risikerer selvsagt at jeg får en...
 11. alipax

  Plassering av eksterne delefilterbokser

  Bly plate eller fra rull som blikkenslagere brukte før i tida løser nok problemet. Utfordringen er kanskje å få tak i det...?
 12. alipax

  Tegningene som forarger den muslimske verden

  Så er det på an igjen, hvis ytterliggående og ekstreme muslimer ikke kan tåle noen-for dem- provoserende /krenkende tegninger og/eller uttalelser om deres veldig sårbare "gud" så er det iallefall deres eget problem om de ikke takler det. De må rett og slett gå i seg selv - punktum
 13. alipax

  Bil, båt og motorsykkel Lenge leve DIESEL!!

  Kunne ikke det på min iallefall. Elektronisk sensor gjorde det umulig iflg. merke mekaniker.
 14. alipax

  Politikk, religion og samfunn President Donald J. Trump - Quo vadis? (Del 2)

  Tull. Usaklig. Har du selv vært i et kristent miljø ?
 15. alipax

  Politikk, religion og samfunn President Donald J. Trump - Quo vadis? (Del 2)

  Trump tror på seg selv og og sin egen (kapitalistiske) verden. Tragedie nr.1. At han har fått med seg den såkalt kristne middelklassen på sin fremmarsj, Tragedie nr.2. Men jeg ønsker han selsagt god bedring likevel, annet er barbarirsme.
Topp Bunn