Nylig innhold av Dharmabum

 1. Dharmabum

  Forsterkere Forslag til forsterker - ca. 5-6000 kr

  Onkyo A-9000R
 2. Dharmabum

  Dynaudio's venner

  Enig,liker også old school Dynaudio!Noe mørkere og varmere,men deilig organisk klang! Denne nye modellen var flott å se på ihvertfall, lyst på et par=) Et smykke av en høyttaler.
 3. Dharmabum

  Dynaudio's venner

  Ahh,my bad,tenkte det var 40 &25 , var jo "versus" det sto. Ja,ser den, Sp25 var mere forseggjort håndverk, ingen shortcuts, men selve utseendet på SP40 synes jeg er utrolig lekkert.
 4. Dharmabum

  Dynaudio's venner

  Var det noe å klage på angående byggekvaliteten på special 25 og 40?
 5. Dharmabum

  Rundt og rundt er like langt!

  Lemmene mine er heller ikke sveiset fast, og er villig til å betale en arm og en legg;)
 6. Dharmabum

  Rundt og rundt er like langt!

  Gryphon er bra saker, har spilt en stund på Atilla, og det er den mest oppløste og dynamiske integrerte forsterkeren jeg har hørt.
 7. Dharmabum

  Bluesound node 2i - denne er jo knallgod!

  Interessert i dette jeg også. Det skal jo ha noe å si, kvaliteten på den digitale utgangsdelen, men har selv Ikke hørt forskjell på det jeg har foret dac'en med så langt, chromecast audio, Cambridge audio cxn v2 og nåværende node 2. Mye vil ha mer ja ;)
 8. Vera Audio P400/1000 ø. k

  Nysgjerrig på å teste dette effekttrinnet.
 9. Dharmabum

  Vera Audio

  Kan du si noe om sammenligning med P400/1000?
 10. Dharmabum

  Pylon audio venner

  Jeg har omgjort kjellerstua på 26 kvadrat til å bestå av to soverom på 13 kvadrat hver. Nå er jasper 25 for basstunge, så med 13 kvadrat til rådighet må nok bassfeller til. I hjørnene bak høyttalere, eller på veggen bak lytteposisjon muligens.
 11. Dharmabum

  Stjernekamp

  Semifinalen hadde finalestemning.. Dette er jo litt traust.. Er det bare meg eller sang Sandra rett og slett litt surt i siste låta?
 12. Dharmabum

  Technics SL 1210

  Takk! Så jelco funker, men noe tyngre headshell kan gi bedre lydgjengivelse, eller oppfører seg bedre?
 13. Dharmabum

  Technics SL 1210

  Har en Technics sl 1210 mk2 med jelco 750D arm. Nettopp kjøpt en Denon Dl-103r. Tvilt av følgende headshell bør jeg gå for ;sumiko Hs12, jelco stock eller Yamamoto Hs1? Har også de fleste motvektsloddd til jelco armen, inklusive isokinetic melody varianten. Håper Gunnar Brekke eller Chris Andre...
 14. Dharmabum

  Hva er de verdt? tråden

  Hva er salgsverdi på en Modwright ls 36.5DM?
 15. Dharmabum

  Audio Research - fundamentalistar

  ARC er bra greier, design og lyd - top notch. Byggekvalitet? Not so much.. Ihvertfall enkelte av de dyrere produktene har en noe spinkel konstruksjon i forhold til hva man kan forvente i prisklassen. Det andre som jeg synes er suspekt er hvordan de kan lansere f. eks Ref 75 med ekstra lange...
Topp Bunn