Nylig innhold av soundscape

 1. soundscape

  SOUNDSCAPES stereo-stue

  Angående gain tenkte jeg ikke over at det var forskjell på inngangene til preampen. Sånn går det når man rabler i vei uten å tenke seg om. Rega Apollo over på cd inngangen så er gain noe lavere enn Cary spilleren , noe som ga mer mening.
 2. soundscape

  SOUNDSCAPES stereo-stue

  Takk det samme motoren ! Jeg skal la den bryne seg som drivverk i hovedanlegget når jeg får tid - bare for gøy. Interessant å se hvordan den leverer i forhold til andre ting. Spilt gjennom Quad anlegget låt det overraskende greit egentlig - selv med innebygd dac. Cary er nok ett strå vassere ...
 3. soundscape

  SOUNDSCAPES stereo-stue

  En snål Brite ankommet spisestuen. Passer inn i Quad samlingen den. Men, jeg synes Cary hadde høy gain - og denne er enda høyere o_O Nå skal den uansett tjene som drivverk bare jeg får frigjort DAC'en i TV stua. Det blir over helgen en gang. Spilleren ankom ellers pakket og svøpt så den hadde...
 4. soundscape

  Remakes - er filmen snart død?

  Filmbransjen i Hollywood har slitt en stund med at alle de gode manusforfattere nå skriver TV serier. Bransjen som helhet blir mer og mer kommersiell som alt annet. Mindre plass (og penger) for kunsten.
 5. soundscape

  Ønsker anbefaling GODE KJØP PÅ NETTET AKKURAT NÅ!

  Det ligger en MED remote til samme pris. Mark Levinson ML 38 forforsterker med Remote | FINN.no
 6. soundscape

  Venner av Thorens platespillere

  Fin spiller. Enig at den bør ha en 9 tommer.
 7. soundscape

  SOUNDSCAPES stereo-stue

  I TV stua er det Primare som dominerer med Pre 30 og 2 stk. A 31,2 poweramps. Så når en DAC 30 dukket opp til løp og kjøp pris tok det ikke lang tid å slå til :-)
 8. soundscape

  SOUNDSCAPES stereo-stue

  Fant en jævla god unnskyldning for en liten oppgradering i TV anlegget ;)
 9. soundscape

  SOUNDSCAPES stereo-stue

  Tenker denne skal få prøve seg i Quad oppsettet ( selv om det er en Australier). Burson DA-160 som nå tjener som DAC i TV anlegget testes ut til bruk som USB/CD dac i Quad oppsettet.
 10. soundscape

  SOUNDSCAPES stereo-stue

  Nei, sant - det er småpenger vi snakker om her. Har også tenkt muligheten til å bruke den som transport via en dac som også tar usb fra PC'en. Flere muligheter her. Apollo bruker samme drivverk i dagens utgave ( Sanyo ett eller annet), så deler er heller ikke noe problem. Time will show...
 11. soundscape

  SOUNDSCAPES stereo-stue

  Og her babler jeg i vei igjen - som om gammel Quad var det eneste saliggjørende :-) Men, noen ganger er det faktisk veldig tilfredsstillende å oppnå så bra resultater med billige komponenter. Brenner man av tre ganger beløpet for hele Quad oppsettet i hovedanlegget så får man som regel en...
 12. soundscape

  SOUNDSCAPES stereo-stue

  Etter rundt 6 timers drift virker Quad prosjektet å være stabilt. Dette er et koseanlegg jeg tar vare på fremover. Om det ender på soverom eller spisetue er ikke avgjort enda, men det har fått status som fredet :-)
 13. soundscape

  Ønsker anbefaling GODE KJØP PÅ NETTET AKKURAT NÅ!

  Noen har mer penger enn vett.
 14. soundscape

  SOUNDSCAPES stereo-stue

  Helt klart , men gitt hvor lite vinyl jeg spiller blir nok det litt for luksus i dette anlegget :-) Har en ganske kul Lenco stående, men da er man jo ikke tro mot det Britiske temaet lenger.
 15. soundscape

  SOUNDSCAPES stereo-stue

  Blir spennende å se om Apollo faller gjennom lydmessig i forhold til Cary 306 i Quad anlegget. Satser på at forsterkere ikke er SÅ gjennomsiktig at man opplever store forskjellen. Det er i alle fall en morsom spiller som kler Quad anlegget bedre enn Cary.
Topp Bunn