Morten Tore og Rolf fikk besøk av Mala

rolf

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
16.04.2003
Innlegg
281
Antall liker
139
Sted
Sogn & Fjordane
Mala Audio tok turen til 3 kunder forrige helg. Børresen/TechDAS/Aavik er representert i de ulike oppsettene. Ellers består anleggene av ulike merker fra andre leverandører.

Det ble det båret inn Ansuz/Aavik/Axxess/Børresen i form av strømprodukter vibb.kontroll forsterkerer og høytaler.
Det må sies at strømprodukter oppleves ulikt og er gjenstand for diskusjon mtp lyd/pris, alt. nytte. Vi opplevde ikke at lyden forandret seg når en snakker om ulike frekvenser dypt eller høyt, men heller atakk og punch på en del musikkstykker, og at enkelte klassiske liveinnspillinger vokste i str, dvs rommet. Det ble byttet mye av kabling osv og det må innrømmes at på noen bytter måtte vi «konsentrere oss mye» for å høre forskjell( om det var noe…)

Legger ved noen enkle mobbilder med en kort tekst. Takk til Mala , Steffen, som kjørte 30 mil(en vei) demonstrerte flotte produkter som og lyder godt i sammen med andre merker, og ikke minst gode råd og tips!

IMG_0110.jpeg


Over: litt av det som kom….

IMG_0105.jpeg


I ett rom er det utfordringer, på enkelte «lurvete» innspillinger, i området 60-100hz med boometendenser. Vi testet Børresen Z5 Cryo(bildet), Børresen 01 stativer, og ett godt italiensk merke, også stativer, for å høre om det samme skjedde. Det gjorde det, så her er det htplassering og rommet som må tilpasset bedre til hverandre. Vi endte med ht langt ut i rommet og med en forflatet likesidet trekant, Dvs-en sitter nærmere en det avstanden mellom ht er. Uannsett ett godt utgangspkt.
IMG_0104.jpeg

«Sjefskobler» Steffen fra Mala.
IMG_0103.jpeg

Power-Stream-DAC og Pre fra Aavik sitt 280nivå
IMG_0109.jpeg
.
I rom 2 ble det prøvd ulike oppsett, og her blåste virkelig en «altienforsterker» fra Axxess ,model Forte3 100W,virkelig liv i disse Sonus Faber Il Cremonese!! Ett utrolig vellydende rom.
IMG_0108.jpeg

I rom 3 , ble det satt opp ett sett Børresen 01, ved siden av en Piega. I dette rommet var eieren overbevist om at de testede Dartz på hans Aavik U-280 hadde positiv effekt. Dette rommet også meget vellydene med eksisterende oppsett.
 
Topp Bunn