Audiocom HiFi | Musical Fidelity relanseres

Det er en stor glede å kunne bekrefte at
Audiocom AS tar over distribusjonen av smått legendariske


Musical Fidelity

Musical-Fidelity-M8xi_web+logo.jpg

Musical Fidelity distribueres fra Kristiansand

Det er få elektronikkmerker som kan vise til en tilsvarende rekke med priser, utmerkelser, testvinnere og generell positiv omtale som Musical Fidelity. Vi anser det derfor som en ære å få lov til å jobbe med dette velrennomerte merket i Norge. Vi satser på å være i gang for fullt fra begynnelsen av januar, men allerede nå kan produkter bestilles fra oss. Vi jobber med presentasjoner av produkter på nett og sosiale medier.

Produktsortiment
Musical Fidelity har er bredt sortiment fordelt på seriene M2, M3, M5, M6, M8 og Nu-Vista. Alle produktene har spesifikasjoner og ytelser som setter dem i direkte konkurranse med produkter i høyere prisklasser. Noe av det absolutt mest kostbare på en rekke av de dyre High End produktene på markedet, er av kosmetisk art, inkludert kabinettet. Musical Fidelity har bevisst valgt en enkel formgivning for å holde kostnadene nede. Men fortsatt en mekanisk solid konstruksjon.

Introduksjonsperiode
Frem til nyttår vil vi ha en introduksjonsperiode med Musical Fidelity. I løpet av denne tiden vil vi plukke ut enkelte godbiter med helt spesielle tilbud.

Priser
Prisutregningen er ferdig, og vi legger oss i nedre sjikt sammenlignet med resten av Europa på pris. Vi vil derfor hovedsakelig ha faste priser på Musical Fidelity, men med enkelte kampanjer på utvalgte produkter gjennom året. Vi ønsker et forutsigbart prisbilde.

Åpningskampanje på Nu-Vista 800 (frem til søndag 22.11)
Nu-Vista serien er legendariske produkter fra Musical Fidelity bygget rundt det myteomspunnede Nuvistor-røret. Det finnes noen få Nu-Vista 800 igjen i Europa og vi slår til med en rå kampanje på fabrikknye produkter. Vi kan dessverre ikke garantere antall, så vil du sikre deg en slik, kan det være smart å være tidlig ute. Vi må derfor ta forbehold om tilgjengelighet. Nu-Vista 800 har en veiledende pris i Europa på ca 115.000,-.

Kan bestilles i sølv eller sort

1_nu-vista_800-front.png 2_nu-vista_800-front-black.png

Les mer om Nu-Vista 800 her

Forhåndsbestilles Nu-Vista 800 før kampanjen utløper er prisen utrolige 54999,-

Kontakt

Kontakt oss gjerne på epost hifi@audiocom.no eller PM her på Hifisentralen

Vi avtaler eventuell telefonsamtale

MF_banner_1.jpg
 
Sist redigert:

Kommentarer

Audiocom HiFi

Bransjeaktør
Ble medlem
16.07.2020
Innlegg
74
Antall liker
50
Sted
Kristiansand
Torget vurderinger
1
Det er veldig hyggelig med stor interesse for Nu-Vista 800 kampanjen. Sitter du dog på gjerdet vil vi anbefale å ta en beslutning, slik at vi har en tidlig oversikt og kan sørge for at alle får.
 

Audiocom HiFi

Bransjeaktør
Ble medlem
16.07.2020
Innlegg
74
Antall liker
50
Sted
Kristiansand
Torget vurderinger
1
Vi minner om at superkampanjen på Nu-Vista 800 utløper i dag.
Det er lite sølv igjen, kun få enheter, men i sort er flere enheter tilgjengelig
 

Informasjon om bruker

Audiocom HiFi
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
50
Link til alle artikler
20
Audiocom HiFi sine annonser
Topp Bunn