G
Gjestemedlem
Gjest
De der er skamdyre. Både Toro og Knorr har en bra serie med slike, men lån et kort fra Storcash av noen og kjøp dem i store flasker. Vel anvendelige til supper, sauser og gryter og slkt.
Dagens understement. Helt forjævlig salt er mer treffende.Den der er ganske salt, be warned
Ingrid Espelid, husker dere, anbefaler en majones med revet pepperrot og eplemos til røkt svinerygg.røkt svinekam kan vel knapt regnes som mat og fortjener ingen saus
Eller "surf and turf" som det kaltes i junaiten.Kraft kan lagast av kvasomhelst til kvasomhelst. Nesten.
Prøv skaldyrkraft til ein bearniaiseaktig biffsaus.
Nei takk. Om det så skulle være spiselig, helt uaktuelt.Kraft kan lagast av kvasomhelst til kvasomhelst. Nesten.
Prøv skaldyrkraft til ein bearniaiseaktig biffsaus.
Jau då. Og så lagar du ein passeleg saus....."Surf and turf" har vel ikke noe med sausen å gjøre?
Er ikke det at man har to slag "kjøtt" - landbasert og havbasert (eks. biff og krabbe)
Litt rart, dette her. Hvetemel, smør, melk og krydder er en fransk delikatesse. Lurer på hva kokken som kaller saus tilsatt hvetemel for deig syntes om denne?Bechamel er vel den akker enkleste av sauser, og basis for så mye. Men her er en teknikk med en vri som kan gi spennende resultater.
Ok! Men der er litt meir futt i Choron enn Bernaise....brukar ein chili eller noko slikt i tillegg?Choron er tomatisert bernaise.