Det blir en pizza med en halvdel av en osteblanding/topping og den andre halvdelen med en annen osteblanding/topping.
Deigen består av 250g durumhvete, 250g Tipo 00, 1/2 pakke tørrgjær, 1 spiseskje kashmirsalt knust i morter, 1/2 spiseskje sukker, 3 dl vann og 1/2 dl av min beste olivenolje.
Pizzasausen består av friske, flådde og hakkede plommetomater, hakkede soltørkede tomater, litt tomatpure, presset hvitløk, finhakket sjalåttløk, frisk basilikum, frisk oregano og frisk bladpersille, hakkede sorte oliven, presset sitronjuice, en skvett balsamico og en dose god olivenolje. Smaksatt til slutt med salt, pepper og en avrunding med litt sukker. Kokes 1 times tid på svak varme.
En halvdel med osteblanding 50/50 med gorgonzola og chevre. Topping på denne halvdelen med biffstrimler stekt i fajitakrydder, stekte baconterninger og finhakket rødløk ristet med sennepsfrø og knuste kardemommekapsler, finhakket grønn cilli, og strimlet rød paprika. Mango chutney og finhakket koriander has på etter steking.
Den andre halvdelen med osteblanding av 50/50 fersk bøffelmozzarella og parmesan. Toppingen på denne halvdelen består av skivet plommetomat, finhakket hvitløk, finhakket rødløk, løvtynne skiver parmaskinke og pinjekjerner. Finhakket frisk basilikum, skivet avokado, ruccola-salat og godt med en god extra virgin olivenolje has på etter steking.
Til den siste halvdelen lages en dressingblanding av creme fraische, presset limejuice, pesto og en skvett balsamico. Smakes til med salt og pepper.