JL Audio F110v2 - Årets subwoofer | Audiocom HiFi

149052596_1786316641523383_1570582756892743609_o.jpg


Sound & Vision kåret F110v2 til Top Pick of the Year 2020
Listen med topputmerkelser bare vokser for JL Audio, og ingen andre subwoofermerker kan vise til en tilsvarende kontinuerlig strøm av utmerkelser og anbefalinger de siste årene siden Fathom tok markedet med storm i 2007.

Hyggeligere dollarkurs har gitt oss muligheten til å redusere prisene på JL Audio ganske nylig, og vi følger med i håp om å kunne få faste priser enda mer ned. Vi er dog i modus for å feire, og presser marginer både hos oss selv og samarbeidspartner Mala Audio.

Vi kjører hele 20% rabatt på våre nye lavere priser ut februar på HELE Fathom serien.
Kampanjen lanseres i morgen med egen info.

Kampanjen gir en pris på 31.996,- for F110v2 (normal pris 39.995,-)

Selv om F110v2 er den mest kompakte subwooferen i Fathom serien, imponerer den med sin ekstreme presisjon og kontroll, selv ved lydtrykk som hadde fått andre subwoofere med tilsvarende størrelse til å knele, eller rett og slett låte udynamisk. F110v2 er den ultimative utvidelse til markedets beste stativhøyttalere og mindre gulvstående høyttalere. Særlig når man ønsker en kompakt fremtoning. På tross av sin kompakte størrelse har F110v2 bassgjengivelse som strekker seg ned under 20Hz i normale rom.

f113v2-X-BLK.jpg
Oppdatert W7 plattform
F110v2 benytter en oppdatert 10-tommers versjon av den legendariske W7 plattformen til JL Audio. Versjonen i F110v2 er spesielt utviklet for denne applikasjonen, noe som sikrer at elementets kapasitet er utnyttet til det fulle. For å optimalisere denne versjonen av 10W7 for bruken i F110v2, ble hvert aspekt av elementet analysert i JL Audio sitt analyseverktøy DMA. Dette resulterte i enda mer lineær funksjon og enda lavere forvrengning enn forgjengeren.

"The effect is so miraculous that it’s not even fair to call the F110s subwoofers — it would be much more accurate to call them limited range, world-class speakers.." – Michael Jude Galvin, Secrets of Home Theater and High Fidelity

Forsterker
Til Fathom F110v2 har JL Audio utviklet en tilpasset forsterker på 1100 watt. Forsterkeren i versjon 2 er forbedret på en rekke områder i forhold til den opprinnelige Fathom. Ikke bare har forsterkeren 20 % høyere effekt, den har også forbedret signalvei og mekanisk oppbygging. Resultatet er enda mer presisjon, dynamikk og lavere forvrengning.

Forsterkeren er basert på klasse D teknologi med en overdimensjonert strømforsyning.
Forforsterkerdelen i Fathom v2 består hovedsakelig av et inngangstrinn, en signalprosessor og D.A.R.O romkorreksjon. Også her har JL Audio gjort forbedringer med oppgraderte signalveier og mekanisk stabilitet som har medført lavere støynivå og forbedret lydkvalitet.

Inngangstrinnet
Inngangstrinnet har mulighet for både balansert, via XLR eller 6,3mm TRS og ubalansert via RCA. Dette gjør Fathom fleksibel for både stereo, hjemmekino og studiobruk. Signalprosessoren er svært presis, og gir flere muligheter for å integrere subwooferen inn i systemet. Her justereres delefrekvenser, fase, polaritet og E.L.F-trim. E.L.F-trim gir muligheten for å justere inn subwooferens avrulling i bunnen av virkeområdet for å tilpasse til rom og plassering.

D.A.R.O – Digital Automatic Room Optimization er også ytterligere forbedret i v2, og tilbyr nå 18 bånd med automatisk korrigering av bassresponsen i rommet. Dette gjør korrigeringen langt mer presis, og gir enda mer lineær bassrespons.

"It's rare that I come across a product that I can't find something not to like about, but that is where I find myself with regards to JL Audio's Fathom f110 subwoofer" - Andrew Robinson, Hometheaterreview.com

JL Audio Fathom v2 har en siste funksjon tilpasset de mest kresne og dynamikksultne entusiastene. En balansert utgang som sender lyden videre til opptil 9 påfølgende Fathoms. Disse vil operere som «slaver» av den første, og all signalprosessering og korrigering sendes videre i kjeden. Har du et høyre og et venstre signal tilgjengelig, slik at du kan kjøre 2 stk subwoofere som «master», vil det være mulig å kjøre opp til 10 subwoofere pr kanal, altså 20 subwoofere i et stereooppsett.
 

Kommentarer

Informasjon om bruker

Audiocom HiFi
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
89
Link til alle artikler
39
Audiocom HiFi sine annonser
Bransjenyheter
Produkter fra Creek - Nyhet | Audiocom HiFi

Produkter fra Creek - Nyhet | Audiocom HiFi

  • 0
Tradisjonsrike Creek Audio er tilbake i Norge med nye sterke produkter og spennende planer.
Fortsett
Bransjenyheter
JL Audio - Markedets mest prisbelønnede subwoofere | Audiocom HiFi
Bransjenyheter
Martin Collums skamroser FinkTeam KIM | Audiocom HiFi

Martin Collums skamroser FinkTeam KIM | Audiocom HiFi

  • 4
"...........a standmount design well beyond expectation, even for a Fink design" Ingen anmeldere kan vise til samme faglig tyngde innen høyttalerutvikling som Martin Colloms. Han har selv vært...
Fortsett
Bransjenyheter
Vi åpner showroom i Kristiansand | Audiocom HiFi

Vi åpner showroom i Kristiansand | Audiocom HiFi

  • 7
Det er en glede å meddele at vi åpner showroom i Sørlandsparken i løpet av mars. I vårt showroom vil besøkende få mulighet til å se og lytte på et godt utvalg av våre produkter. Dette vil i...
Fortsett
Bransjenyheter
Fantastiske FinkTeam KIM får ny fabelaktig anmeldelse | Audiocom HiFi
Bransjenyheter
High End bassgjengivelse - Ikke High-End prisnivå | Audiocom HiFi

High End bassgjengivelse - Ikke High-End prisnivå | Audiocom HiFi

  • 8
Suveren omtale av de fantastiske Dominion-subwooferne i The Absolute Sound
Fortsett
Topp Bunn