PMC sin nye Twenty5i-serie.

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Bristol Hi-Fi Show Februar 2020 startet med at PMC lanserte sin nye Twenty5i-serie høyttalere.

    Det er seks høyttaler modeller i Twenty5i-serien, hvor i en indikerer 'forbedret'. Serien består av tre par gulvstående, to par stativ modeller samt en senter. Twenty5 sub forblir den samme.

    Twenty5i.21 har en 130 mm bass-driver, og den litt større Twenty5i.22 har en 165mm-driver og kan leveres med de korresponderende gulvstativene. Twenty Stand.

    Twenty5i-23 og Twenty5i-24 samsvarer med deres stativmodell, men tanke på drivere, men i større kabinetter.

    PMCs forbedringer i forhold til den forrige Twenty5 serien finner man i diskanten, delefiltret og reduksjon av uønskede resonanser.

    Diskanten bak forbedringene er et 19 mm SONOMEX soft-dome-design med en nyutviklet 34mm ytter-ring som gir bedre spredning og mindre diffraksjon hvor basisen er arvet fra PMCs Premium fact-serie. Også takket være noen flittige ingeniører har PMC klart å få denne driveren til å fungere lengre ned frekvensspekteret. Den nye diskanten har også en bredere spredning som delvis også skyldes den nye waveguide gitteret.

    Siden det nye diskant-designet kan strekke seg lenger ned for å møte mellomtone / bassdriveren, har PMC redesignet delefiltret som er montert på et glassfiber-print av det som betegnes som militær kvalitet og det brukes rene tykke kobberbaner, Twenty5i seriens delefrekvens er i motsetning til forrige Twenty5 serie, som hadde en delefrekvens på 1,8 kHz., har Twenty5i serien en delefrekvens på 1.7 KHz. Resultatet er at bassdriveren får fokusere mer effektivt på kjernefrekvensområdet og det resulterer i en mye jevnere overgang imellom driverne. Som igjen gir bedre 3D følelse og større lydbilde, samt større lyttevindu.

    For å forbedre mellomtone område så har toppmodellen i Twenty5i serien, Twenty5i-26, som er en 3 veis konstruksjon en tredje driver dedikert til mellomtone. Denne 50 mm soft-dome mellomtonen er utviklet fra driverne som finnes i PMS sin pro monitor serie.

    I tillegg får Twenty5i-serien en ny presisjonskonstruert plint. Denne har et dempemateriale som er designet for å dempe spesifikke uønskede frekvenser som isolerer høyttalerne fra gulvet. Og spikesene er rundt 12 mm lenger enn forrige model, slik at de bedre kan håndtere dypere tepper.

    Som alle PMC-høyttalere får du selvfølgelig PMC sitt anerkjente Advanced Transmisjon Line bass-system, ATL, i Twenty5i serien også. Det er den aerodynamisk designede Laminair-spoileren som sikrer en enda mer kontrollert luftstrøm.

    Alt dette resulterer i at Tweny5i-serien har større åpenhet i øvre frekvenser og mellomtone, et bredere og dypere lydbilde som er betydelig mer involverende for lytteren.

    Endelig har PMC lagt til et silkehvitt finishalternativ sammen med to forskjellige finér finishene, eik og valnøtt. Leveres også i Premium svart diamantglans som koster litt ekstra.

    Twenty5i serien skulle lanseres i resten av verden på München High-End nå i Mai. Men dessverre er det avlyst. Men vi har vært så heldige å fått inn et par Twenty5i-23 som står nå på innspilling og klar til demo Ønsker derec en demo på den nye Twenty5i serien så er det fint om det avtales litt på forhånd. Se kontakt info under.

    Dessverre så er prisene i NOK vanskelig og sette grunnet ustabilt valuta. Så her veil priser i GBP omregnet med Norsk 25% Moms men ikke frakt beregnet:

    2521i. GBP 2.061.-
    2522i. GBP 3.094.-
    2523i. GBP 3.610.-
    2524i. GBP 5.160.-
    2526i. GBP 8.776.-
    25-C. GBP 2.061.-
    25-sub sort. GBP 3.921.-

    Norsk AudioTeknikk AS
    Ullevålsveien 13
    0165 Oslo
    Norway.
    Tlf: 22200095.
    Mail: morten@norskaudioteknikk.no
    Web: Norsk Audio Teknikk | Let the Music Speak!
    Facebook: https://www.facebook.com/NorskAudioTeknikk/
    Facebook PMC: https://www.facebook.com/groups/384770248991790/

    PMC-Twenty-5i-location-group-inc-centre-press.jpg
    PMC-Twenty5-24i-sort.jpg
    PMC-Twenty5-23i-hvit.jpg
    PMC-twenty5_ATL_Laminair.jpg
    Twenty5-26i-Rear-W.jpg
    Plint.1.jpg
    Plint.2.jpg
    Plint.3.jpg
    Twenty5i-tweeter-press.jpg
    twenty5i-finishes.jpg
     
    Sist redigert:

    Kommentarer

    haber

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    01.06.2006
    Innlegg
    788
    Antall liker
    276
    Sted
    Nesoddtangen
    Torget vurderinger
    30
    Hmmm... nesten dårlig gjort av deg det her, Morten :cool:
     
    Sist redigert:

    PeterD

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    09.01.2005
    Innlegg
    165
    Antall liker
    18
    Tror det er første gang jeg har sett et morsomt bilde av en høyttaler(del). Artig.
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…

Informasjon om bruker

nat
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
3.431
Link til alle artikler
256
nat sine annonser
Bransjenyheter
Norsk Audio Teknikk flytter!

Norsk Audio Teknikk flytter!

  • 89
Sofiemyr blir Mekka for troende audiofile:cool: Trommevirvel! Etter nesten tre tiår med å utvikle en mild avhengighet til bylufta i Oslo, har vi bestemt oss for å pakke sammen sirkuset og...
Fortsett
Bransjenyheter
Norsk Audio Teknikk på Oslo HiFi Show.

Norsk Audio Teknikk på Oslo HiFi Show.

  • 0
I forbindelse med våres 30-års jubileum i år og at vi flytter butikken til større og finere lokaler på Sofiemyrveien 12. 1412 Sofiemyr rett over påsken. Så vil vi under messen kjøre noe virkelig...
Fortsett
Bransjenyheter
PMC lanserte en nyhet under helgens Bristol Hi-Fi Show. Twenty5-active.

PMC lanserte en nyhet under helgens Bristol Hi-Fi Show. Twenty5-active.

  • 15
Det var storlansering av PMC sin Twenty5- aktive modul under helgens Bristol Hi-Fi Show. Denne modulen kan etter monteres på alle 2-veis Twenty5 modeller. Både den gamle utgaven og på nåværende...
Fortsett
Bransjenyheter
PMC Prodigy. 16 + utmerkelser på 7 måneder. Ferdig snakka!😎

PMC Prodigy. 16 + utmerkelser på 7 måneder. Ferdig snakka!😎

  • 1
Bildet viser en del av utmerkelsene PMC Prodigy-serien mottok i 2023 etter lanseringen i Mai. Prodigy5 ble også årets høyttaler i Premium klassen i Lyd & Bilde. Vi har begge inne på demo...
Fortsett
Bransjenyheter
Jubileumsforsterker fra Bladelius!

Jubileumsforsterker fra Bladelius!

  • 82
Norsk Audio Teknikk fyller 30 år i år, og vi feirer med å utvikle et helt unikt produkt i samarbeid med Bladelius. Det vi vet er at det blir en spesiell Limited Edition analog integrert...
Fortsett
Bransjenyheter
PMC Twenty5-21i årets stativ høyttaler i Hi-Fi+ i klassen opp til Kr 65.000.-

PMC Twenty5-21i årets stativ høyttaler i Hi-Fi+ i klassen opp til Kr 65.000.-

  • 0
Godt nytt år til alle her på sentralen! Det er ikke bare PMC sin budsjett modell Prodigy som gjør reint bor i tester og utmerkelser. Det anerkjente britiske hifi magasinet Hi-Fi+ utnevnte PMC...
Fortsett
Topp Bunn