Produkter fra Creek - Nyhet | Audiocom HiFi

Creek_Audio_Logo.svg.png


Audiocom AS er norsk representant for Creek Audio
Etter forespørsel og langvarige samtaler med Creek, valgte vi å takke ja til å representere Creek i Norge. Mike Creek har en lang tradisjon bak seg med utvikling av forsterkere og elektronikk med et uvanlig høyt ytelse kontra pris forhold. I en verden i endring måtte uansett Mike Creek ta noen viktige valg for fremtiden til selskapet. Det første steget var å selge høyttalermerkevaren Epos til Karl-Heinz Fink (dette gleder vi oss til å se resultatet av), det andre var å ta elektronikken fra Creek til et nytt nivå.

Creek anno 2021 - Voyage
Mike siktet seg inn i en høyere prisklasse med de nye produktene i Voyage serien, men målet var fortsatt å levere produkter som kunne slå godt i fra seg oppover i prisklassene. Den slanke formgivningen ble videreført, men med et nytt design inspirert av historiske produkter fra Creek. Mike kunne også tillate seg å gjøre oppgraderinger som det ikke var rom for økonomisk i tidligere produkter. Tykkere kabinett, mer påkostede komponenter og strømforsyning.

Voyage i20
Voyage i20 black.jpg
En utrolig tidløs og stilren forsterker i kompakt utforming. Forsterkeren har allerede mottatt en rekke utmerkelser og lovord fra bransjepressen og viser at arven fra tidligere produkter så helt klart fortsatt er med. Voyage i20 er en liten kraftplugg med en solid strømforsyning på hele 1500 watt og transistorer fra anerkjente Sanken. Den kraftige strømforsyningen gir i20 mulighet for å levere 120 watt ved 8 Ohm, 240 Watt ved 4 Ohm og heler 480 Watt ved 2 Ohm. Maks strømkapasitet er 26 Amper ved 0.5 Ohm.

Som vanlig har Mike Creek sørget for kortest mulig signalveier internt i forsterkeren.

Forforsterkeren er av høy kvalitet og toppes an en "resistor-ladder" volumkontroll med svært høy nøyaktighet.

Voyage-i20-Rear.jpg

Voyage i20 kommer med innebygget DA-konverter av høy kvalitet. Denne støtter PCM og DSD signaler via USB opptil 32-bit 768 kHz – PCM, og 22.4 MHz – DSD. USB streameren er galvanisk adskilt fra DA-konverter. 24/192 SPDIF-koaks og TOSLINK signaler støttes også, og Voyage i20 kommer med innebygget mottaker for Bluetooth.

Med dagens valutakurser er utsalgsprisen i hjemlandet Storbritannia 55.000,-. Vår utsalgspris er satt til hyggelige 48.995,-

Voyage CD
voyage-cd-silver-angle_1.jpg
Den perfekte kompanjong til i20 dersom man ønsker mulighet for å avspille CD-plater.

En CD-spiller og DA-konverter av høy kvalitet, men Voyage CD er også mer enn det. Den kan benyttes som en komplett "front-end" i et system med aktive høyttalere eller en separat effektforsterker. Med sin innebyggede digitale forforsterker av høy kvalitet, får man en tapsfri og nøyaktig volumregulering. DA-konvertere er også utstyrt med 6 valgfrie 32-bits filtre som endrer karakteren på lyden om ønskelig.

Med dagens valutakurser er utsalgsprisen i hjemlandet Storbritannia 30.000,-. Vår utsalgspris er satt til hyggelige 26.995,-

Vi gleder oss til å jobbe med disse fine produktene som er et riktig supplement til både Canor og Musical Fidelity i den øvre prisklassen av våre integrerte løsninger.

Vår filosofi

Vi ønsker å jobbe oss for stabile priser "ferdig pruta" for alle og enhver. Vi jobber derfor aktivt oppimot produkter og leverandører vi mener gir noe helt spesielt i prisklassen. Produkter laget av mennesker med en ekte entusiasme for musikk og lyd. Hos oss finner du ikke produkter som er kalkulert med gaffel, eller hvor hovedvekten av produksjonskostnadene ligger i et imponerende utseende. Hos oss skal du være trygg på å få hjelp og ikke minst få et veldig godt produkt for dine investerte kroner.

Vi bruker nå de første 6 mnd av 2021 til å forme oss selv og vårt konsept, og ila kort til kommer vil til å offentliggjøre våre målsetninger, garantier og kundeserviceløfter.

Still og gjerne spørsmål her, eller send en epost til hifi@audiocom.no. Har du lyst til å slå av en prat, fikser vi selvsagt det også.​
 

Kommentarer

Informasjon om bruker

Audiocom HiFi
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
120
Link til alle artikler
48
Audiocom HiFi sine annonser
Topp Bunn