The Foodprofessor streng.

tweakMan

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.02.2002
Innlegg
6.223
Antall liker
127
Mat!

Dagens oppskrift:

Du trenger:
- Knorr Ungarsk paprika.
- 2 tomater
- 1 knivsodd knust chilli
- 1 boks med kidneybeans
- ca 50 gram med tyttebær, hele rørt, hva du har.
- pepper, salt...
- 2-3 tesjeer med akasiehonning, flytende...
- litt oregano og litt andre krydder greier...

Så kan du velge om du vil ha kjøttdeig eller som meg idag, kjøttkaker i biter oppi dette da.

Koke koke... namme namme!
 

hugin

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
09.06.2003
Innlegg
229
Antall liker
2
Torget vurderinger
4
Duverden, den var spenstig :D :D



Oppskrift unnfanget under hvilke omstendigheter?

Jeg ser for meg ett saftig nachspiel....man tager hva man har..
 

wotg

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.04.2005
Innlegg
2.376
Antall liker
5
Bra og enkel fredagsmiddag:
Kyllingfileter surret med bacon, grønn peppersaus og potetmos av rattepoteter.
 

tweakMan

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.02.2002
Innlegg
6.223
Antall liker
127
Knorr ungarsk paprika var supergodt!!!
Jeg kan tenke meg at oksebog og mørnet entrecote først
trekt veldig varmt i vannet som skal brukes, og så koker mann inn dette vannet med kraftbein og så har oppi posens innhold når dette har fått kjøle seg over natta...
(Fulg vanlig lage kjøttkraftoppskrift...)
Dette må jo bare bli hypermax!!!

Ungarsk gulasj er en av mine favoritter!!!
Det er en ting jeg ALDRI har smakt korrekt laget i norden...
Uansett pris.
... midt i skibakken påvei ned, der ligger det en laftet kaffe og slappismotell...i en skibakke i oberwiesental i nedre europa, der smakte jeg mesterverket...

Duverden! Aldri siden så bra gulasj!
Verd turen alene!!!

Og så flotte pubs det er i den lille kurbyen!!!
Ah! det var en flott skitur!!!
 

Haavard

Hi-Fi freak
Ble medlem
30.11.2002
Innlegg
7.094
Antall liker
2.206
Sted
Lena
Torget vurderinger
1
Denne trenger ingen foodprofessor, den er enkel og den smaker, tro det eller ei, godt.

1 pose tomatsaus
1 pose viltsaus
1 pose peppersaus.

Bland dette i en kjele og ha oppi vesken for hver enkelt saus.

Stek kjøttdeig, løk og champignon og ha oppi.

Dette er faktisk en god gryterett.
Siden den er basert på 3 poser saus må du ha i nok løk, kjøttdeig og champignon, det gjør at du enkelt har middag i to dager for en familie.



Håvard
 

tweakMan

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.02.2002
Innlegg
6.223
Antall liker
127
Høres godt ut!

Min erfaring er at god smak kommer av å ha mange nok ingredienser i sammens.
Det er den komplekse smaken som liksom gjør det hele.

Dette er forøvrig ett indiisk matprinsipp.
I indisk mat er jo bl.a krydderblandingene ganske så omfattende! 10talls ingredienser er ikke uvanlig i en masala.!
 
Topp Bunn