P

Oracle Delphi MkIV + SME V + ATOC9 Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
Platespilllere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Hordaland
Pris
Kr 25.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 193236
Komplett platespillerrigg bestående av Oracle Delphi MK IV-spiller, SME V-arm, og AT-OC9 pick up.

Et flott stykke ingeniørkunst som også låter bra. Den legendariske SME V-armen sees ofte i kombinasjon med Oracle Delphi-spillere.

Tilstand:
Kosmetisk ser spilleren veldig bra ut, men har overfladiske riper på støvlokk og plinth/sokkel, slik man automatisk får på pleksiglass over tid. Det mangler et deksel bakpå ene festet til støvlokket. Dette har ingen praktisk betydning og er kun synlig bakfra.

Mekanisk er spilleren i topp stand. Den ble fullstendig overhalt av meg og alle slitedeler, som fjærer, sorbothane-pads, gummimellomstykker, og dempere, etc. ble byttet. Dette vha. et såkalt Oracle Delphi Maintenance kit. Disse settene koster noen tusenlapper. Spilleren har også akkurat fått to nye reimer.

Tilbehør:
Til spilleren følger det med platestrammer, strobe-disc, ekstra olje til lageret, en jig til kalibrering av gjæring, samt alt som ble byttet ved overhaling.

Armen kommer i original eske og virker komplett når det gjelder ekstrautstyr. En del av det er avbildet. Det følger bl. a. med jig til å sette opp armen, protractor, utstyr til å stille inn armen, ny olje til dempebadet, et armbord, bruksanvisning, mm. Kabel er ikke inkludert.

Pick upen som følger med er en AT OC09. Denne er aldri testet av meg, og jeg kan således ikke garantere for tilstanden. Visuelt ser den dog ut til å være i veldig bra stand. Det følger med beskyttelseshette og bruksanvisning til denne. Den kan ansees som en bonus i pakken.

I tillegg til dette følger det med en del PU-skruer i forskjellig farge og lengde, tilhørende muttere og spacere.

Øvrig informasjon
Jeg har ikke original embalasje til spilleren, og den bør således hentes i Bergen. Skal den transporteres kan man enkelt transportere tallerken og det resterende separert, så minimerer man risikoen for skade.

Ta kontakt på PM så tar vi det derfra.

Informasjon om bruker

prom
Medlem
Torget karakterer
Vurderinger (3)
Medlem siden
Topp Bunn