Gjallarhorn Audio

Butikk Antipodes Audio EX musikkserver/-streamer (demovare i sølv finish) Reservert annonse

Streamer/Mediaspiller
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Kr 32.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 230120
EX er Antipodes Audio sin tidligere innstegsmodell og kan fungere både som musikkserver, filavspiller/streamer og DAC. Det er opp til brukeren hvilke deler av EX han ønsker å ta i bruk, bare serverdelen, server og avspiller eller server, avspiller og DAC.

EX er for øvrig Roon Ready og leveres sågar med Roon Core innebygget! Et alternativ til Roon er HQPlayer og denne er også støttet. Ved bruk av Roon eller HQPlayer kan du enkelt knytte deg opp mot din foretrukne strømmetjeneste, gitt at denne er støttet av Roon eller HQPlayer (Tidal er f.eks. støttet av begge disse).

Listepriser: NOK 58 000,-
Demovarepris: NOK 32 000,-
Garanti: Full (5 år)
Frakt: Gratis
Betaling: 14 dagers forfall eller kvartalsvis avbetaling i inntil 3 år (første forfall er da 3 måneder etter kjøp). Rentekostnaden ved avbetaling er på beskjedne 1 % av kjøpssummen pr. kvartal. Ordningen er i tillegg meget fleksibel, så det er mulig å justere perioden underveis, samt å foreta ad-hoc innbetalinger. Dette er en finansieringstjeneste vi tilbyr selv og involverer ikke et kredittselskap.

Antipodes Audio fra New Zealand er ett av relativt få merker med musikkservere/-streamere som selv kjører Roon Core og som derfor ikke er avhengig av en datamaskin ved strømming av musikk med Roon.

En annen stor brukerfordel med streamerne til Antipodes Audio er at de har to slisser på baksiden for enkelt bytte av lagringsmedia (2,5"/7mm SATA disker med inntil 8 TB pr. disk). NB! Lagringsmedia inngår ikke i prisen.

Produktene til Antipodes Audio er i tillegg svært støysvake da deres design benytter en rekke tiltak for å sikre en svartest mulig bakgrunn ved avspilling av musikk, bl.a. kostbare strømforsyninger med et ultra lavt støynivå.

Kabinettene består av aluminium som er CNC-frest fra hele aluminiumsblokker, og interne kretser benytter viftefri kjøling (en selvfølge når støynivået skal holdes på et minimum).
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Gjallarhorn Audio
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (84)
Medlem siden

Andre annonser av Gjallarhorn Audio

Topp Bunn