B

Butikk Apertura modell Adamante

Status
Denne annonsen er utgått.
Gulvhøyttalere
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Møre-og-Romsdal
Pris
Kr 113.500
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 227361
Et par demoht, strøkne, farge kremhvit, kan selges for kr 87950
.


Vi er stolt over å kunne introdusere nok en ny høyttalermodell fra franske Apertura: ADAMANTE.
Denne nye modellen har den samme spesielle skapformen som Apertura sine andre større modeller: to buede sider i ulik lengde og ingen symmetriske ytre overflater. Dette valget er diktert av kosmetiske og tekniske spørsmål: De forskjellige panelenes størrelse, radius, vinkel, lengde, innebærer en ikke-enhetlig resonansfordeling og en redusert lydstråling.
Kabinettpanelene består av flere tynne lag med MDF av høy tetthet, limt sammen og trykkstøpt for å oppnå en endelig tykkelse på 28 til 44 mm. Denne sandwich-strukturen gjør det mulig å bryte og dempe vibrasjonsbølger inne i materialet. Målet er å forbedre kabinettdempingen drastisk. Den laminære strukturen er dannet rundt en kompleks ramme av åtte tunge avstivningspaneler.
For å optimalisere spredningen av strukturbåren støy, står ADAMANTE-kabinettet på en sentrale kjegle/spike plassert på aksen til tyngdepunktet. Den samme enheten brukes på alle Apertura-modellene som starter med Armonia. De fire andre spiksene er kun for stabilitet.
ADAMANTE akustisk belastningsprinsipp er en hybridbelastning, som blander en akustisk linje og en bassrefleks. Takket være den store diameteren reduserer portrøret som er plassert under høyttaleren, luftstrømstøy, forbedrer interaksjonen i rommet og senker ikke-lineariteten.
Intern demping kombinerer originale løsninger og en blanding av fire forskjellige materialer for å avbryte stående bølger.
ADAMANTE bruker to 18 cm (6,5 '') bass- / mellomdistansedrivere. Forbedring i mekanisk demping og elektromagnetiske feltforstyrrelser. Kjegelmaterialet er ?Isotactic Matrix?. De har en ny type komposittmateriale basert på vevd polypropylen. Dette kjegelmaterialet har stivhet, letthet og gode dempingsegenskaper. Implementering av en original lastearkitektur gir fordelen med en reell synkronisert operasjon av de to midt-woofere. Dette er stort sett ikke tilfelle med vanlig design som bruker lignende drivere i en enkelt belastning.
Høyfrekvente stasjonsenheter er en profesjonell båndtveeter. Den bruker en aluminium / polymer sandwich-membran for forbedret linearitet. Båndet holdes mekanisk tett på begge sider for å unngå svingninger på noen spesifikke signaler.
DRIM -delefilterteknologien som brukes i Apertura-produkter tillater en minimal intermodulering og respekt for tidsjustering. Denne filterteknologien har en ellipse på en av grenene, med tre forskjellige bakker: 6dB, 12dB og 24dB per oktav. Lavpass- og høypass-kretser er uavhengige.
Den balanserte, veldig lineære frekvensresponsen strekker seg langt utover hørselsgrensen og har ingen "dråper" eller forstyrrende topper. Strålingen fra en vinkel er også eksemplarisk - selv med en 30 ° lytteposisjon forblir Adamante eksemplarisk balansert. Adamante er dessuten egnet for installasjon nær veggen i lytterommet. Når det gjelder lav forvrengning og impulsfidelitet, viser Adamante også i målediagrammet at vi snakker om referanseklassen.
Forfallsspekter I fossefallet kan praktisk talt ingen overskridelser eller resonanser identifiseres over 500 Hz.

Konstruktøren Christian Yvons motto er: "Less is more", og derfor er alle produktene hans basert på minimalismeprinsippet. "En høyttaler skal egentlig bare gjengi det rene musikksignalet uten å legge til resonanser, misfarging, fasefeil eller forsinkelser i impulsresponsen," sier Yvon. Det som høres så naturlig ut er bare mulig i den virkelige verden gjennom tiår med erfaring og grundig detaljarbeid. Og det var det Christian Yvon gjorde leksene sine for. Alle høyttalermodeller fra Apertura har omhyggelig designet hus som er trimmet til minimal resonans ved hjelp av 3D datamaskinsimuleringer og omfattende målinger.
Apertura Adamante leverer en bemerkelsesverdig presis og lettfattelig romlig representasjon. solid forankret på en virtuell scene. Adamante klarer også å skildre den tredimensjonale orienteringen på scenen i dybden. Tonalt, du trenger egentlig bare ett ord for å beskrive det: perfekt! Til tross for deres forelskelse med de fineste lyddetaljene, hopper ikke noe frekvensområde i forgrunnen eller blir neglisjert, alt er på stedet. I basskjelleren savner den ambisiøse jazzen og klassisk musikkfan neppe noe punch eller dybde, selv om blenderåpningen er ganske skånsom og kontrabassen og basstrommen oppfører seg igjen eksemplarisk.
Som en festkasse, for techno- eller heavy metal-orgier, er Apertura Adamante uansett for god, fordelene er helt klart den ærlige, realistiske, gripende gjengivelsen av stemmer og instrumenter fra utmerkede lydopptak. Konklusjon Hvis den perfekte gjengivelsen av førsteklasses innspillinger er i forgrunnen og aspekter som gripende romlighet og realistiske klokker er viktige, kan Apertura Adamante være en virkelig anbefaling. Da kan du komme over den bemerkelsesverdige investeringen som skal til for et par høykvalitets høyttalere av høy kvalitet. Apertura Adamante: Et lydtips for kresne kjennere!

På grunn av den asymmetriske utformingen av Adamante, er det en tydelig definert boks til venstre og høyre. De buede sideveggene reduserer effektiviteten av stående bølger inne i huset effektivt
Spesifikasjoner
Frekvensområde: 32-30 000Hz / + -3dB
Følsomhet: 93dB / 2,83v / 1m, ? Impedans: 4?
Last: Hybride => Bassrefleks / akustisk linje
Drivaggregat: 2 x 18 cm Isotactic Matrix cone Bass / Mid-range enhet, 15 x 145 cm båndtvitter.
Overgangsfrekvens: 1,8 kHz, ?DRIM-struktur?: 2 separate kretskort for høye og lave frekvenser.
Terminaler: bindinger med enkeltråd (bananer eller spar).
Mål: 220 x 353 x 1150 mm (B x D x H), med metallstativ: 360 x 391 x 1211 mm.
? Vekt: 52 kg netto .

Informasjon om bruker

BebopHifi
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (1)
Medlem siden

Andre annonser av BebopHifi

Topp Bunn