B

Butikk Apertura modell Armonia Evo

Gulvhøyttalere
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Møre-og-Romsdal
Pris
Kr 47.200
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 226983
Beskrivelse av Apertura modell ARMONIA EVOLUTION
Apertura er en fransk høgtalerprodusent som i over 35 år har levert kvalitetsprodukter til det franske hjemmemarkedet og er en av de mest respekterte. Etterfølgende beskrivelse er basert på utdrag av tekst og kommentarer fra Apertura sine hjemmesider og fra reviewer utført av Audiophile Fr, 6Moons v/ Matej Isak og Haute fidelite. Originaltekser finner en på www.apertura-audio.com.
Armonia Evolution er en mellomstor søylehøyttaler som er litt over en meter høy, derfor relativt diskret, lett å huse. Det er en toveis, tohøyttalers, bassrefleksbelastningsmodell. Ventilen er plassert på bakpanelet i bunnen av skapet over de to terminalblokkene. Disse terminalblokkene tillater ikke bi-ledninger eller bi-forsterkning. De er av veldig høy kvalitet og produseres i henhold til spesifikasjoner. Du kan koble til forsterkeren din ved hjelp av bananplugger, bare kabel og gafler.
Diskanten er en ny generasjons båndmodell, med "klemt" bånd i metallisk polymer. Den er litt forskjøvet fra midten / basshøyttaleren for bedre fasering. Den doble overflaten gjør det mulig å redusere forskyvningen av membranen, og derfor forvrengningen, og øke den dynamiske kapasiteten og oppløsningen. Ved siden av limes en filtoverflate for å undertrykke enhver form for diffraksjon, en detalj som åpenbart er av stor betydning.
Høyttalerelementet som ivaretar midt- og lavfrekvensene kommer fra den norske produsenten SEAS og ble valgt for sin kvalitet på lydutbredelseshastigheten og er modifisert av Apertura. Det er en 18 cm diameter "Isotactic Matrix" -modell - et sammensatt materiale laget av flettede polypropylenblader, utstyrt med en lys, stiv og veldig dempet kjegle. Den har en halvvalsesuspensjon som er spesielt effektiv for å bevege membranen.
Spesiell vekt ble lagt på utformingen av filteret. Dette er gjenstand for "proprietær" "DRIM" teknologi, med fasekontroll over hele båndbredden. Dette filteret er helt nytt for denne Evolutionmodellen. Den består av to uavhengige trykte kretsløp for bass- og diskantregistrene. Hvert sett med sammenkoblede høyttalere gjengir strengt tatt bare ønsket del, og en unngår enhver intermodulasjon som er veldig følsom for lytteren. APERTURA har integrert de beste tilgjengelige komponentene, inkludert polypropylenkondensatorer fra Jantzen-merke og induktorer av samme opprinnelse.
For mange høyttalere er designet uten å være oppmerksom på viktigheten av god innvendig demping. Og god demping er ikke et spørsmål om å sette tilfeldig små biter av skum eller glassfiber. En må huske på at woofer-drivere produserer det samme akustiske trykket inne i kabinettet enn i retning av lytteren. En velutformet innerdemping er et av de viktigste trinnene i prosessen med Apertura-høyttalere. Apertura bruker flere typer materialer, i veldig spesifikk mengde og sted.
Alle driverne kommer fra Seas i Norge for alle Apertura-kabinettene. Båndtweetere kommer fra Fountek i Kina. Alle spolene kommer fra Jantzen i Danmark. Kondensatorer er fra forskjellige kilder som Jantzen, Mundorf, LCR, Intertechnik og andre. Apertura Audio bruker egne proprietære kabler, OFC eller kobber sølvbelagt med PTFE.
En høyttaler er et lappeteppe av komponenter hvis utvikling krever mestring av forskjellige teknologier. En høyttaler må virkelig reprodusere bare signalet som er påført den, uten å legge til egne resonanser, egne farger, egne fasefeil og impulsresponsforsinkelse. Dette er det vanskeligste!
Gjentatte ganger har det blitt fremhevet og påpekt den fantastiske tonen, klangbiten og fargebalanserende handlingen. For mange av musikkinteresserte er dette blant de avgjørende punktene i høyttalernes lydens høydepunkt, og Armonia Evolutions er noe spesielt i denne forbindelse. Å være varm, men ikke overmettet er ikke så lett oppnåelig som det kan se ut, men likevel foredlet Apertura Audio fagmessig denne stemmedel.

Armonia Evolution er ikke uttrykt for noen spesiell sonisk smak, de fokuserer ikke på noe spesielt. Hele Aperturaserien av høyttalere er nok preget av konstruktøren Christian Yvon sine immaterielle prinsipper. Hans filosofi i tilnærming til akustikk sier ?Ikke ta noe fra signalet, men fremfor alt, ikke legg til noe. I motsetning til den vanlige troen, er det langt vanskelig å ikke legge til noe. ? Høyttalerkroppen skal være akustisk "usynlig". Et Apertura-sett hevder å være fri fra enhver stasjonær modus, og eliminerer strengt den "falske alvorlige" skapt av kroppen, forbudt fra hele skapelsen av merkevaren.
Delefilteret er basert på prinsippet om resonanskretser, de bruker kondenserende induktorer og er ikke avhengig av impedansen. De bruker Dual Resonant Inter-modulation Minimum-filtre flere resonanskretser, i serie eller parallelt, og gjør det mulig å skulpturere filtreringen i henhold til høyttalerne og respektere fasen både oppstrøms og nedstrøms.
Det sterke poenget med Armonia Evolution oppdages i foredling av klart forståtte teksturer som ikke er tilsmusset av dårlig kontrollerte resonanser. Timbrens integritet er åpenbar, laget av delikatesse og ekstrem finesse, nesten fløyelsaktig i mediumregisteret, hvis rytmiske overvåking gjøres enkelt, uten aggresjon av noe slag. Diskantens ekstreme finesse samsvares bare med sin perfekte integrasjon i den generelle likevekten, og den blir aldri lagt merke til av en uvelkommen insistering. Membranens letthet gir imidlertid en makeløs hastighet når det gjelder etablering av ekstreme noter, spesielt på henger eller gjenklang fra saler, alt som bringer luft til den musikalske begivenheten. Som forventet er det sannsynlig at ingen body tonic skaper falsk bass, så mye kjempet av designeren, og gir plass til ekte bass mer rettferdig, noe som kan virke som mangler i nærvær av gjengangere med mindre strenge høyttalere.
Dynamisk: Forskjellene i intensitet oversettes trofast, med smidighet og fleksibilitet, men uten sprudling som risikerer å tvinge linjen eller kompromittere den generelle finessen. Det er ikke en overvåkingshøyttaler, men en svinger for musikkelskere. Følelsen av balanse vil alltid seire, en betydelig fordel av den svært avanserte utviklingen av DRIM-filteret.
Lydscene: Etter en streng implementering, kombineres alle egenskapene til manglende fargelegging og hastighet på høyttalerne for å tilby en åpenbar realisme, ikke forårsaket av spektakulære effekter ment for å imponere, men av en rettferdighet og en naturlighet som er mye vanskeligere å få tak i. Visdom og korrekthet kombineres for å tjene et troverdig virtuelt bilde, med en følelse av kjent lyd som beviser høyttalernes store natur. Ingen fristende kinokopi, men heller et bra sted for konserten, litt bak for bedre å omfavne orkesterets sammenheng.
Kvalitet / pris: Armonia Evo-lution tilbys til en fornuftig pris under hensyntagen til deres kvalitet på designen, ved bruk av dyre teknikker for fremstilling av kassene, langt fra strømmen til kjeden av rektangulære kasser. Denne funksjonelle elegansen er kombinert med en bemerkelsesverdig finish. Apertura puster produksjonskvalitet, like naturlig som det transkriberer delikate toner.
Apertura Audio Armonia Evolutions tilbyr mye mer soniske egenskaper, som er umiddelbart gjenkjennelige og håndgripelige. Måten Armonia Evolutions forsvinner ut i «verdensrommet» og fremdeles låser seg veldig med musikkens fart er over det vanlige.
Bak alle konseptene av ingeniørarbeid som er fra så kunnskapsrike team, som Christian Yvon var i stand til å eksponere her, er det alltid en endelig forskning: det å overføre lydene gjengitt så trofast som mulig, med mest mulig korrekthet, for ikke å ødelegge alle følelser som er til stede i kilden av fargelegger fraværende i originalmusikken. Dette er hva Armonia Evolution storslått oversetter, og utgjør et tilbud av høyttalere for musikkelskere.
TEKNISKE SPESIFIKASJONER Frekvensområde: 37-30 000Hz / + -3dB, Følsomhet: 87dB / 2.83v / 1m Impedans: 8?, Last: bassrefleks Drivaggregat: 18 cm midt-woofer «Isotactic matrix», Ribbon tweeter 8 × 120 mm Overgangsfrekvens: 2,8 kHz, Terminaler: bindinger med enkelttråd (spader eller bananer) Mål: 205 x 291 x 1030 mm (B x D x H), med stativer: 292 x 291 x 1069 mm. Vekt: 22,2 kg netto - 26 kg (pakket).
5 forskjellige standardutførelser tilgjengelig: ? Sateng: kirsebær.? Høy glans: Piano svart, hvit, palisander, figurert lønn. På forespørsel: Høyglans og høyglans i metall.
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

BebopHifi
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (1)
Medlem siden

Andre annonser av BebopHifi

Topp Bunn