T

Fiio E07K Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
Hodetelefoner
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Oppland
Pris
Kr 450
Kjøpt av
doffer85
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 53455
Selger en så og si ubrukt FIIO E07K. Har fungert kjempebra både som dac og hodetelefonforstertker det vesle jeg har brukt den, men behovet mitt endret seg, og har ikke bruk for den lenger. Fikk den for noen mnd siden, men har vel kun vært ladet opp to ganger.

Info:
FiiO E07K ANDES er high-end versjonen blant FiiOs mobile hodetelefonforsterkere. Forsterkeren er omtrent på størrelse med en iPhone og gir fantastisk lyd for reisebruk. Det oppladbare batteriet leverer godlyd i hele 80 timer per lading.

FiiO E07K har inngang via minijack for MP3-spillere og mobiltelefoner og kobles mellom din avspiller og hodetelefon. For ytterligere lydforbedring kan man med riktig kabel hente linjesignalet direkte fra din iPod eller iPhone, uten å gå gjennom den dårlige forsterkeren som er vanlig i dagens mobile utstyr. Ved å gjøre det på denne måten vil man i tillegg til god lyd også få bedre batteritid. For å benytte linjesignalet må man ha en FiiO L3 eller L9 kabel. Medfølger ikke.

I tillegg har FiiO E07K en innebygget USB DAC av høy kvalitet slik at man kan koble den til en PC og hente ut lyden i fantastisk kvalitet. Når den digitale lyden fra PC-en går gjennom DAC-en og hodetelefonforsterkeren i FiiO E07K vil man kunne lytte til høy kvalitetsgjengivelse dersom man har gode hodetelefoner.

Selges for 450,- forhåndsbetaling til konto.

Informasjon om bruker

tommo21
Hi-Fi entusiast
Torget karakterer
Vurderinger (26)
Medlem siden
Topp Bunn