Rudi

IMF Reference MKIV Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
Gulvhøyttalere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Kr 8.000
Kjøpt av
fmi
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 39423
Engang i blandt må man desverre rydde og selge unna litt, vurderer derfor salg av disse.
Dette er storebroren til IMF TLS80 med noe større kabinett, justerings muligheter for romtilpassning og ikke minst Coles supertweetere. Jeg har desuten et helt eskenytt ekstra B-139 basselement som evt kan selges med for en ekstra sum. Har også orginale stands.
Fronttrekkene er hele og pene, kassene har noen riper og skrammer her og der, men ikke noe av alvorlig art, hvis man er pirkete så kan man finpusse de og olje de opp så blir de nær helt strøkne.

Man bør ha et rom på helst godt over 20 kvm....... jeg vil helst si 30 kvm for at bassen virkelig skal få utfolde seg........ det er jo liksom vitsen med disse høytalerne........ de drar jo ned i 17 hz så det bare durer i kåken. MAnge får sjokk når de får høre hvor mye dyp info det finnes på enkelte plater som de aldri har ført før takket være at det er faktisk er svært få høytalere som klarer og gjengi ting helt nede i kjelleren........ men disse kan, det kan jeg love :eek:

Dette er et orginalt matchet par med serie nr 17..... L + R. Støvhettene til Coles diskantene har jeg løst, kan enkelt settes på igjen om noen ønsker det...... men de låter bedre uten.

Pris........ vel..... for noen år siden solgte jeg strøkne TLS80MKII for 6500.- og MKIV er vesentlig mere sjeldne på bruktmarkedet, så jeg synes 8000.- er et fint sted og starte. Bud under denne summen er bortkastet tid.

De befinner seg i Vestby og kan sees og høres der......... og ikke minst de MÅ hentes her da de er både store og tunge.

Vestby ligger ca 30 min biltur sydøst for Oslo mellom Oslo og Moss.

PM her på HFS eller mail til: rudipost@yahoo.no

Informasjon om bruker

Rudi
Hi-Fi freak
Torget karakterer
Vurderinger (34)
Medlem siden

Andre annonser av Rudi

  • Koetsu Urushi Gold Wajima
    Selges av: Rudi
    Ta kontakt
  • Linn LP12 toppmodell
    Selges av: Rudi
    Ta kontakt
Topp Bunn