Rudi

Koetsu Urushi Gold Wajima Solgt

Pickuper
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Østfold
Pris
Ta kontakt
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 230684
RESERVERT.


He he...... etter og ha ligget ute her et halvt års tid her på HFS med minimal response så la jeg den ut på finnher forleden....... og i løpet av en dag hadde jeg 3 internasjonelle kjøpere + en norsk en som lurte litt....... men nå går den ut av landet......... dette var seriøst your loss guys.


Hadde vært hyggelig om noen seriøse MED penger hadde tatt kontakt og ikke bare skravlebøtter uten penger, jeg setter pris på en hyggelig hifi prat jeg, men ikke hvis det skal gies feilaktig inntrykk om kjøp.

Vurderer og selge dette lille smykket av en pickup da jeg ikke får brukt den til det som jeg hadde planlagt.
Jeg hadde hele serien til Kotesu til test og jeg endte etter testen med og kjøpe en ny Gold Wajima fordi det var den av alle Koetsuene jeg syntes låt best og nærmest mitt ideal av lyd. Hadde tenkt og bruke den på en toppmodell av Linn LP12 med Eksos SE/II eller på en spiller med SME V, jeg vet av erfaring at den passer meget godt inn i begge armer.
Dette eksemplaret er kun tatt ut av esken og spillt en plateside...... dette er noe jeg alltid gjør for og sjekke pickupene for evt feil. Etter det har den ligget 2 år i esken sin i pickupskapet mitt.
Ser at prisen nå ligger på over 60k for disse i Norge, min pris er 40k enkelt og greit, vil du ikke betale det for den, så kan jeg bare ønske lykke til med og finne en billigere.

Dette er jo en pickup som passer best til en voksen kar som ønsker en topp pickup og som ønsker og være ferdig med jaget etter en bedre og bedre pickup og som i stdet bare ønsker og sette seg godt til rette foran anlegget og nyte musikken i årene som kommer.
Koetsu-Urushi-Wajima.jpgBefinner seg i Våler ca 45 min sydøst for Oslo eller 15 min fra Moss og Vestby.

Ta kontakt via pm eller kontakt meg via rudi alfakrøll audiophile.no
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Nei
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Rudi
Hi-Fi freak
Torget karakterer
Vurderinger (34)
Medlem siden

Andre annonser av Rudi

  • Linn LP12 toppmodell
    Selges av: Rudi
    Ta kontakt
Topp Bunn