olebjørn

Lecontoure Mobile 160 selges! Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
Stativhøyttalere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Vest-Agder
Pris
Kr 12.000
Kjøpt av
ThomasJ
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 83257
Lecontoure Mobile 160 stativhøytalere i wenge (mørk brun) trefinish selges. Bildene er tatt med mobilkamera og ble desverre litt mørke. Høyttalerne spiller svært åpent og detaljert og med en organisk klang. Frekvensområde 28HZ til 25kHZ. Dette er lukkede kabinett, dvs uten bassrefleksport og er enkle å plassere i rommet. De ble kjøpt som demohøytalere fra Audio Art i juni 2013 og var da snaut 2år og lite brukt. Nypris var kr.33900,- samt ca kr.6000,- for stativene fra JM-Lab Electra serien. Stativene er sandfyllte fra fabrikk. Har emballasje og kvittering til høytalerne men ikke stativene, men det skal nok gå å få pakket stativene også slik at de kan sendes om ønskelig. Utdrag fra Vidar Sonesen, Audio Art, fra hans omtale av høyttalerne.

"Lavardins søsterselskap har etter vår mening laget ett av de mest spennende hifi produkter vi noensinne har hørt. Når noe spiller så spesiellt som dette må det faktisk høres for å skjønne helt hva det er. De lyder fantastisk åpent og naturlig, men uten å være harde, du kan spille i timesvis uten lyttetretthet. Mobile 160 kan se ut som bare enda en stativhøytaler, men la deg ikke lure- utseendet kan bedra, den spiller mere musikk enn nesten alt jeg har hørt av høyttalere og er en av mine topp 5 av alle jeg har hørt. Bassen er fantastisk til en så liten fysisk høyttaler.
Dersom du er på utkikk etter en høyttaler for årevis med musikkglede er dette virkelig et kupp, la deg ikke lure av prisene, jeg har og hørt høyttalere til 5-10 ganger prisen som ikke kan spille musikk som Lecontoure."

http://www.hifiwigwam.com/showthread.php?19859-Lavardin-and-Lecontoure-at-MAX

Informasjon om bruker

olebjørn
Fersking
Torget karakterer
Vurderinger (9)
Medlem siden
Topp Bunn