M

Butikk Matrix Audio - Element M- Streamer

Status
Denne annonsen er utgått.
Streamer/Mediaspiller
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Kr 23.999
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 227898
Streamer, DAC og forforsterker som støtter Roon, Tidal, Airplay, MQA og ellers det meste man kan ønske seg.

Matrix Audio er foreløpig et relativt ukjent navn på våre nordlige breddegrader. Merket har derimot i de senere årene bygget seg opp til å bli en produsent av produkter som er svært anerkjent for sine objektive prestasjoner. Objektive tester gir bilder av ekstremt korrekte og transparente produkter.

Den helt nye Element serien fra Matrix Audio har et stilrent visuelt design som uten unødvendige elementer. Den har enkle visuelle linjer med et kabinett av CNC-maskinert aluminium.

Element M er et medlem av Element-familien som representerer en grunnleggende balanse mellom pris, design, funksjonalitet og ytelse. Målsetningen er å tilby en stasjonær og kompakt løsning for aktive høyttalere og hodetelefoner.

Matrix Audio benytter en kraftfull firekjerners ARM-prosessor (Freescale i.MX6) i sine produkter, styrt av et stabilt system basert på Linux. Element-serien er de første produktene fra Matrix Audio som fremstår som en fullverdig kilde med innebygd musikkavspilling for strømming av medier over nettverk eller fra en lokal disk.

Element M benytter MA Player som er et kraftig, egenutviklet lydavspillingssystem. MA Player støtter alle de populære formatene. Bare koble til en USB-stasjon eller konfigurer en NAS-lagringsenhet for å bla gjennom musikkbiblioteket og nyte opptil 768 kHz PCM og 22,4 MHz DSD.

Den brukervennlige MA Remote app er tilgjengelig for iPhone, iPad og Android-telefoner. Med denne kan du bla gjennom, og spille av dine egne digitale lydfiler av høy kvalitet, eller strømme fra Tidal, Qobuz eller Roon. Element P kan også styres via ROON Remote, noe som gjør avspillingen raskere.

Element M har også en medfølgende fjernkontroll. RM3 leveres med 5 ulike adressekoder for å unngå interferens med andre enheter.

Å lytte til nettstrømmingsmedier har blitt en normal del av livet. Element-serien lar deg også spille av musikk fra smarttelefonen eller andre mobile enheter via AirPlay & DLNA for praktisk trådløs strømming.

MQA (Master Quality Authenticated) er en prisvinnende britisk teknologi som leverer lyden av det opprinnelige masteropptaket. Element-serien inkluderer MQA-teknologi, som gjør at du kan spille av MQA-lydfiler.

Element M benytter den anerkjente ESS ES9028PRO-chipen for D/A-konvertering sammen med presisjonsklokke fra SiTime. Sammen med den utmerkede implementeringen fra Matrix Audio, utgjør dette en svært vellydende løsning.

Ulike materialer har sin egen resonansfrekvens. Element M er utformet med et dobbelt kabinett. Det indre skallet er laget av galvanisert stål med forsterkende ribber for å sikre utmerket styrke. Det ytre skallet er laget av 4mm aluminium. Kombinasjonen av de to metallene eliminerer den faste resonansfrekvensen til hvert materiale og reduserer i stor grad den negative effekten som resonans kan ha på lydkvaliteten.

Se mer her:
https://malaaudio.no/Produkt/247/1004189/Matrix-Element-M

Informasjon om bruker

MalaAudio
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (5)
Medlem siden

Andre annonser av MalaAudio

Topp Bunn