J

Butikk Primare Pre35 Prisma sort demovare

Status
Denne annonsen er utgått.
Forforsterker
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Kr 26.995
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 231572
PRISEN GJELDER STRØKENT DEMOEKSEMPLAR! FRI FRAKT!

primare-pre35-prisma-forforsterker-med-dac-og-nettverkspiller.jpg


Dette er forforsterkeren for den som vil ha det hele i en pakke: høykvalitets forforsterker med en påkostet DAC og en svært brukervennlig og vellydende egenutviklet Prisma-strømmemodul. Fantastisk lydkvalitet og funksjonalitet veves tett sammen i PRE35 Prisma, her er det duket for fest foran hifi-alteret!

PRE35-seriens toppmodell har Primares egenutviklede strømmemodul Prisma. Her er det sømløs integrasjon mot Spotify Connect, Google Chromecast, Apple Airplay og streaming over UPnP/DLNA. I tillegg har Prisma-modulen Bluetooth. Prisma-modulen har også egen app for nettbrett (kommer snart for smarttelefoner) og vil også i løpet av kort tid være Roon Ready og ha støtte for styring via Control 4 samt få Apple Airplay 2. Med andre ord er dette en forforsterker som vil fortsette å gi utvidet funksjonalitet også fremover i tid. Her er det takket være den avanserte DAC-modulen i forforsterkeren mulig å få en forrykende god lydgjengivelse med et bra kildemateriale. Kontakt oss gjerne for råd og vink om hvordan du kan få utnyttet funksjonaliteten best mulig.

Bak det lekre frontpanelet har den nyutviklede PRE35 har en påkostet analog strømforsyning som sørger for klasse A drift på utgangene. Dette gir et lydbilde som er svært rikt på nyanser, som har en åpen klang og med et ubeskrivelig bra dynamikk i bass og mellomtoneregisteret. En annen fordel er at klasse A-driften gir et svært lavt signal/støy-forhold (>105dB), noe som som sørger for nær total ro i lydbildet og at instrumenter og vokalister står svært tydelig frem. En av de virkelig store fordelene med denne forforsterkeren er evnen til å formidle musikken på en måte som engasjerer til lytting i timevis.

PRE35 Prisma er rikelig utstyrt på inngangs- og utgangssiden. Digitalkonverteren har fire optiske innganger, to coaksialdigitale innganger og en USB-B inngang som muliggjør tilkobling av PC. Digitalkortet har også en digitalutgang. DAC-chipsettet som er brukt er anerkjente AKM4497. Samtlige optiske og coaksiale innganger støtter høyoppløst lyd i 192kHz/ 24 bit, USB-inngangen støtter opptil 768kHz/ 32 bit og DSD-avspilling i 256kHz/ 11,2 MHz. Med andre ord er det snakk om en velutrustet DAC i denne forforsterkeren som er i stand til å takle det vi har av formater og oppløsninger i dag.

Pre 35 Prisma er utstyrt med WISA-teknologi for direkte trådløs overføring av lyden direkte til WISA-sertifiserte høyttalere. Flere produsenter tar i disse dager i bruk WISA-teknologien, og blant dem finner vi System Audio, Klipsch og Bang & Olufsen.

Inni den tidløst designede PRE35 Prisma finner du en fullbalansert konstruksjon. På den analoge delen av denne forforsterkeren får du med doble XLR inn- og utganger, 3 RCA-innganger og 1 sett RCA utganger. Dette er en påkostet forforsterker som vil gi spilleglede og eierglede i årevis!

LES MER HER!

SEND MAIL TIL INFO@LYDGLEDE.NO FOR MER INFO/ BESTILLING!
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Jørgen_i_Lydglede
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (3)
Medlem siden

Andre annonser av Jørgen_i_Lydglede

Topp Bunn