T

Raidho X-Monitor LE m/Stativer Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
Stativhøyttalere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Oppland
Pris
Kr 17.000
Kjøpt av
Boden9
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 154896
Selger noen fantastiske små høyttalere som jeg dessverre ikke får utnyttet/brukt nok siden jeg for tiden kun bruker rørforsterkere og disse krever litt mer futt for å komme til sin rett. Dette er dansk dynamitt på sitt beste og Raidho har laget alt selv på disse. Dette her er forgjengeren til X-Serien, men med samme båndiskant-element som her er brukt(Oppgradering gjort av forrige eier). Jeg er andre eier på disse og har hatt de ca 2 år. De skal være mellom 4 til 6 år gamle. De originale stativene følger også med, og de er kanskje de vakreste stativene jeg har sett. Høyttalerne har ingen skader. Ett av stativene har en liten sprekk i lakken oppunder(undersiden av plata høytaleren står på)

Stor lyd i veldig små bokser, men krever sin plass og bør stå godt ut fra bak og sidevegger. Tror dette er de best-lydende høyttalerne jeg noen sinne har hatt i min 30 år lange hifi-hobby.

Raidho er også de som står bak Scansonic-høyttalerne som også er blitt skikkelig testet og fått flotte tilbakmeldinger.

Her er test fra Lyd og bilde på erstatterene: http://www.lydogbillede.dk/test/hojttalere/raidho-x-1/

Men disse går ikke like dypt i bassen som X-Monitor LE.

Ny pris inkludert stativer lå på ca 55.000Kr. Stativene koster 17.000kr alene!?!

Siste paret som jeg finner som har gått brukt er i Danmark ble solgt for 21.250NKr(i fjor) og det var uten stativer. Jeg setter prisen til 17.000,- inkludert stativene.

Jeg har emballasje til høyttalerene, men ikke stativene. Stativene er skjøre og derfor må den som skal kjøpe disse komme og hente alt sammen.

Kan vurdere en å ta en integrert forsterkere som delbetaling på disse.(Ikke rør). Ønsker helst noe som Nuprime Ida-8 eller Ida-16, Nad C390DD, Peachtree 125, Denon 2500NE, eller noe lignende. (Ikke Hegel, Marantz,Rotel eller Electrocompaniet). Bør også ha pre-out og yte minst 2x100W i 8ohm.

Finnes en test her(dessverre på spansk, men google translate er flotte greier):http://hifilive.es/2013/01/25/raidho-acoustics-x-monitor-le-2/


Specs:
Size: [FONT=&amp]345mmx180mmx280mm[/FONT]

Weight:12 Kg
Freq. reponse50 Hz ? 50 KHz
Impendance:>6 ohm
Sensitivity:85 dB 2.83 V/m
Crossover:3 kHz 2. order
Enclosure:Vented design Port in rear panel
Drive units:1 sealed ribbon tweeter 1 115 mm Ceramic mid-bass driver
Finish:Black piano
Amplification:>50 W (Though we have seen excellent results with small tube amplifiers)

Informasjon om bruker

tommo21
Hi-Fi entusiast
Torget karakterer
Vurderinger (26)
Medlem siden
Topp Bunn