Rudi

Soundsmith Hyperion Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
Pickuper
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Kr 39.900
Kjøpt av
Gudmund_Vold
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 140183
For at jeg skal kunne handle inn nye testobjekter for og lage flere tester på www.audiophile.no så ser jeg meg nødt for og selge unna litt av allerede testede objekter.
Alle pickuper er i 100% tilstand med nøyaktig oppgitte brukstimer, de fleste er såvidt tilspillte, tester av de finner du må www.audiophile.no
Alle pickuper er testet enten av Morten eller undertegnede og har ikke forlatt våres overoppsyn = din sikkerhet for at alt er som det skal være, jeg prøvespiller og kontrollerer alle før de blir pakket i esken sin.
Jeg anser alle disse pickupene som enere i sine respektive prisklasser...... men det er opp til deg og plassere de i en god arm/spiller/riaa combo.


Egentlig burde pickupene kostet mer enn butikkprisen siden den gudsjammerlige kjedelige jobben med tilspilling allerede er utført, her kan man sette seg ned i godstolen og begynne og nyte musikken med engang ;)


Soundsmith Hyperion med kaktus cantilever, 57.29 timer spilletid

Test finner du her:
http://www.audiophile.no/nb-no/item/2139-soundsmith-hyperion

Soundsmith Hyperion er av sådan karakter at du straks setter deg godt til rette i godstolen og nyter musikken, er du anemisk elskende high'ender er dette neppe pickupen for deg, men istedet av en karakter som når du har blitt vant til den så mangler liksom de fleste pickuper noe når du hører de i samme anlegg etter Hyperion. Det enormt brede perspektivet med masser av luft og presis punktgrafikk får det hele til og låte svært luftig og detaljert, men samtidig med en veldig rolig og avslappende lydkarakter.

Min pris 39900.-

Konstanterer at OHC har overtatt import/salg av Soundsmith i Norge og har satt opp prisene kraftig (40% på mange modeller)........ så kanskje prisen min ble ekstremt bra plutselig ?

Prisen i EU ser jeg ligger på 7999 euro = ca 78.000 norske kroner og OHC bedyrer og ligge så nærme som mulig europapriser.OBS !! Prisen er fast.
Skal de sendes må hele beløpet inkl frakt forhåndsbetales.
Jeg sender kun som registrert pakke både for min og din sikkerhet.
Dyre pickuper må sendes som verdigjenstand med forsikring.

Alle kan selvfølgelig beskues og etter avtale høres i Vestby.
Kan også avtale møte på syd østlandet..... altså syd for Oslo.PM her på HFS eller mail til rudi@audiophile.no


Informasjon om bruker

Rudi
Hi-Fi freak
Torget karakterer
Vurderinger (34)
Medlem siden

Andre annonser av Rudi

  • Linn LP12 toppmodell
    Selges av: Rudi
    Ta kontakt
  • Koetsu Urushi Gold Wajima
    Selges av: Rudi
    Ta kontakt
Topp Bunn