ragwo

Technics SL1000 mk2p

Status
Denne annonsen er utgått.
Platespilllere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Nordland
Pris
Kr 15.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 227889
Pen og svært sjelden Technics SL1000 mk2p selges.
Spilleren har tidligere stått hos Sveriges Radio. Drivverket er legendariske SP10 mk2. Spilleren har innebygd MM-RIAA, lyttemonitor, hodetelefonforsterker, justerbart high cut-filter samt balanserte linjeutganger og monitorutganger. Armen som følger med er Technics EPA 100p, proversjonen av Technics EPA 100. Dette er en svært vellydende og sjelden arm som nesten aldri dukker opp på bruktmarkedet. Avbildet headshell og pickup medfølger ikke. Originalt platelodd med sentreringsfunksjon følger med, samt original platematte og trillestativ.
Brorparten av elektrolyttkondensatorene i spilleren er byttet. Lagret er renset og smurt opp. Topplata på drivverket er slipt ned og lakkert av billakkerer da det var en del bruksmerker og noe korrosjon under klarlakken. Spilleren holder korrekt hastighet ved 33, 45 og 78 rpm.
Som det sees på bildene trenger kabinettet ny finér for å være kosmetisk 100%, noe som ikke er unaturlig etter 40 år.

Dette er en unik sjanse til å skaffe seg en klassisker som selv etter fire tiår er en meget kapabel og ettertraktet spiller. Såvidt jeg vet har denne spilleren kun blitt solgt til Sveriges Radio og YLE i Finland.
Flere bilder finner du her:

Jeg kan emballere svært godt og sende for kjøper regning og risiko ved forhåndsbetaling. Platevasker ala Degritter kan være interessant i bytte.
Ved interesse ta kontakt på PM eller 91116183.

Med vennlig hilsen
Ragnar Woje

Informasjon om bruker

ragwo
Hi-Fi freak
Torget karakterer
Vurderinger (37)
Medlem siden

Andre annonser av ragwo

Topp Bunn