Nesten alt annet enn Nordost og tynne sytråder. Du vil ha tilstrekkelig tverrsnitt for å unngå en liten hengekøye i mellombass/grunntone, derfor tilstrekkelig tverrsnitt (~ 4-6 mm2). Dessuten vil du helst ikke ha den resonante toppen ved 8-10 kHz som enkelte induktive kabler kan skape, ofte tilsiktet for å gi et lite ekstra dryss av "detaljer". Transparent filtrerer toppen (det sitter et lavpassfilter inni de boksene), men kan tenkes å skape et løft lengre nede i diskanten på grunn av interaksjonen mellom det filteret og lavpassfilteret i høyttaleren. Selv bruker jeg stort sett grove Kimber høyttalerkabler for tiden (edit: 8TC og 4TC for aktiv tri-amping). De gir en nokså flat frekvensgang hele veien. De skal byttes ut med Klotz etterhvert når de nye høyttalerne blir ferdige og kablingen uansett må byttes.
kortvarigs triks med en motstand i serie tilsvarer minimalt tverrsnitt i kablingen, eller en forsterker med høyere utgangsimpedans. Det skaper en større eller mindre grad av "hengekøye-profil" som følger impedanskurven i høyttaleren. Du kan bruke Ohms lov til å regne ut hvor store utslagene blir i dB gitt en viss seriemotstand og høyttalerimpedans ved forskjellige frekvenser. Det kan gi en varm "rør-lyd", men kan også fremheve et bånd i nedre diskant hvis høyttaleren har en impedanstopp der. Resultatet avhenger helt av høyttalerens impedanskurve.
Generelt gir dette veldig små utslag, type +/- 0,1-0,2 dB så lenge du holder deg til normale kabler, så ymir er spot on. Hvis du vil ha equalizing, kjøp en equalizer i stedet.