Svein Arne
Hi-Fi freak
Har sansen for den til venstre i bildet.
Den har jeg ikke smaktHar sansen for den til venstre i bildet.
Ja, og de innfrir.Zalto?
Kjøpte et knippe 2003 for et par år siden. Ikke i min smak skulle det vise seg. Synes de manglet fylde og er noe ubalanserte, mot det syrlige.Hva med 2010 og 2003? De er tilgjengelige her.17 flasker Musar i går, 5 hvite tilbake til 1975, 12 røde tilbake til 1974. De eldste var best, både av hvit og rød og viser vel at disse vinene har potensiale. Lite problemer med kork og brett. De eldre hentet direkte fra kjelleren i Libanon i samarbeid med importøren. Av det som fortsatt er tilgjengelig på polet er 2006 vel verdt å sikre seg, det ser ut som om det nettopp har kommet inn et parti.
Jeg ser at jeg har 2 Musar i kjelleren - 1996 og 2003. Får prøve 2003 etter hvert og se om jeg er enig med deg. Bestilte 4 stk 2006, da Musar er en av produsentene jeg har sansen for.Kjøpte et knippe 2003 for et par år siden. Ikke i min smak skulle det vise seg. Synes de manglet fylde og er noe ubalanserte, mot det syrlige.Hva med 2010 og 2003? De er tilgjengelige her.17 flasker Musar i går, 5 hvite tilbake til 1975, 12 røde tilbake til 1974. De eldste var best, både av hvit og rød og viser vel at disse vinene har potensiale. Lite problemer med kork og brett. De eldre hentet direkte fra kjelleren i Libanon i samarbeid med importøren. Av det som fortsatt er tilgjengelig på polet er 2006 vel verdt å sikre seg, det ser ut som om det nettopp har kommet inn et parti.
Kunne det være en feil på flasken?
- Men, i en Vin smaking like etter, i Musar regi (her i Oslo - Barcode), fikk vi smake en rekke årganger av Musar, inkl. 2003. Vinen smakte det samme her som de jeg hadde hjemme og det ble forklart at slik skulle den være. Musar trikser ikke for å kompensere for årgangers særheter. Greit nok, men jeg leverte mine overskytende flasker tilbake ti Polet.
Ære være polet!
femisvenskede frokokost. drikk brennevin!Denne duger som frokost. Finfin cremant. Litt store bobler men smaken er fortreffelig. Faktisk litt DP-smak i denne.
Vis vedlegget 468805
Frokoster skal være litt femi. Har aldri forstått en full english som en start på perioden. Et wienerbrød og tre glass portvin duger, og jeg sier ikke nei takk til en genever til tannpussen men, poenget var egentlig ikke annet enn at dette var en god cremant. Og det står jeg ved.femisvenskede frokokost. drikk brennevin!Denne duger som frokost. Finfin cremant. Litt store bobler men smaken er fortreffelig. Faktisk litt DP-smak i denne.
Vis vedlegget 468805
jeg trollet. den Cremanten drikker jeg mye av og den er god. mye bra cremant sånn genereltFrokoster skal være litt femi. Har aldri forstått en full english som en start på perioden. Et wienerbrød og tre glass portvin duger, og jeg sier ikke nei takk til en genever til tannpussen men, poenget var egentlig ikke annet enn at dette var en god cremant. Og det står jeg ved.femisvenskede frokokost. drikk brennevin!Denne duger som frokost. Finfin cremant. Litt store bobler men smaken er fortreffelig. Faktisk litt DP-smak i denne.
Vis vedlegget 468805
Jeg synes Pinotagen som Svein Arne viser til står seg greit for seg selv... Den koster litt ekstra, er ikke så kraftig som andre typisk dyrere feks italienske viner, kompleks litt søt,krydder, vanilje-fat osv.Takk. Fin oversikt på en måte, men det blir veldig omfattende. Synes dette er vanskelig å forholde seg til. Smaksnotatene kan til en viss grad se ut som notater fra en kabeltest og sier meg dessverre fint lite.
Dersom ingen har noen konkrete anbefalinger basert på de nevnte premissene, får jeg heller grave mer og håpe at jeg på et eller annet vis klarer å få noe fornuftig ut av de ulike oppføringene.
Konkret spørsmål: "Passer til" forutsetter tydeligvis at man har noe attåt. Hvilken kategori bør man se i dersom man skal ha vin som står fint på egne ben, uten å skulle spise noe ved siden av?
Aker Brygge er notert! Takk.
Bra vin