Det var tidli,TT
O
Som gammel håndverker, så sluttet vi alltid på arbeid kl 13:00 fredager og nå går straks solen ned, så jeg ser ikke dette som tidlig. Det er verre når man står utenfor jernbanepuben på Oslo S mandag kl 07:00, når andre iler til jobb. Skjønner?
Jeg jobbet som natt-resepsjonist på Anker Hotell i Bergen og jobbet også som dørvakt på hotellets brune danserestaurant. Klokken syv om morgenen kom første bartender på jobb, og like etter dukket de første tørste gjestene opp.
he he, bare å ta Kielfergen fra Oslo en hverdag det, eller en av danskebåtene, der formelig løper de for å få beste plassene i barene og kjøper seg drinker på formiddagen. Livet er herlig dere
-Får meg til å tenke på "kjøkkenhåndkle-metoden", en gjennomtestet og sikker metode for dagens første drink:
1) Man setter seg i baren kl. 0700 og ber bartender om å låne et kjøkkenhåndkle, som man danderer over nakken.
2) Man bestiller en drink.
3) Man griper drinken og ene enden på håndkleet i
høyre hånd.
4) Andre enden av håndkleet gripes med et fast tak i
venstre hånd.
5) Glasset heises raskt og effektivt
opp til leppene ved å trekke håndkleet rundt nakken
ned med venstre hånd. Ingen klarer å være så skjelven på hånden at ikke spriten når rett adresse uten at noe går til spille. Genialt!
Mvh